Egyptische tv-presentator viert de moord op "het kruisvaardersvarken," roept op tot moorden op Russen overal

Geen categoriedec 25 2016, 20:00
En dit soort types zich maar afvragen hoe het toch kan dat verdomd veel Europeanen en Amerikanen het onderhand wel een beetje gehad hebben met 'de islam.' Tja.
Een normaal mens vindt het vreselijk dat een radicale moslims de Russische ambassadeur in Turkije vermoord heeft. De manier waarop dat gebeurde was ronduit schokkend. De man stond rustig een interview te geven en werd ineens van achter neergeschoten door een "Allahu Akhbar" roeper. De man zou je vader, echtgenoot, beste vriend, of zoon maar zijn.
Jammer genoeg waren er ook 'mensen' (en ik gebruik die term wat gemakkelijk) die daar heel anders over denken. Deze Egyptische tv-presentator bijvoorbeeld die zowel te zien is in Saoedi-Arabië als in Egypte:
De knettergekke 'journalist' zegt onder meer:

"We danken deze agent van de oproerpolitie dat hij ervoor gezorgd heeft dat het varken van een ambassadeur als een beest gestorven is."

De man die duidelijk zelf een radicale moslim is gaat verder:

"Ik hoop dat de ambassadeurs in alle 57 islamitische landen binnenkort hetzelfde lot zullen ondergaan."

En:

"Oh Allah, mogen we elke dag één van hen zien sterven in ruil voor een half miljoen doden Syriërs -- vrouwen, kinderen, en anderen. Vermoord ze allemaal!"

En meneer de kansenparel was nog lang niet klaar:

"Ik hoop dat de Russische ambassadeur gevolgd wordt door de Iraanse ambassadeur, de Iraakse ambassadeur, en de ambassadeur van Libanon. Ik hoop het echt!"

Blijkbaar is dat de fundamentalistisch-islamitische versie van een kerstboodschap.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten