EK voetbal: Opzienbarend Engeland schiet toernooifavoriet Duitsland naar huis

EK voetbal: Opzienbarend Engeland schiet toernooifavoriet Duitsland naar huis

Duitsland op het EK voetbal 2021. Bron: Mikolaj Barbanell / Shutterstock.com.

Voor een uitzinnig thuispubliek heeft het Engelse elftal gisteren afgerekend met Duitsland, één van de topfavorieten om het EK voetbal van deze zomer te winnen. Met 2-0 werd de ploeg van scheidend bondscoach Joachim Löw terug over de Noordzee gestuurd, en zal op zoek moeten naar een nieuwe trainer om de scherven van die Mannschaft bij elkaar te rapen.

Lang bleef de gisteravond in Londen gespeelde wedstrijd onbeslist, maar in het laatste kwartier bepaalden Raheem Sterling (75e minuut) en Harry Kane (86e minuut) de pot in het voordeel van de Three Lions.

Engeland moet aanstaande zaterdag aantreden in Rome, waar Oekraïne wacht voor de kwartfinale. De twee landen zullen strijden om een plek bij de laatste vier.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties