Elliot Rodger was een jaloerse gek

Geen categoriemei 28 2014, 19:00
Gefrustreerd.
Deze jongen had natuurlijk al lang en breed moeten worden vastgezet vanwege allerlei mentale problemen:

De 22-jarige Elliot Rodger, die een bloedbad aanrichtte op een campus in Santa Barbara, schreef in een 137 pagina's tellend manifest uitvoerig over zijn eenzaamheid, zijn seksuele frustratie, zijn haat tegen de mensheid en zijn geplande ‘Dag van Vergelding’. Op Twitter slaan vrouwen wereldwijd terug tegen sexisme onder de hashtag #YesAllWomen.

Ah ja, meneer zag zichzelf dus als het slachtoffer van een internationale samenzwering van vrouwen die niets met hem te maken wilden hebben. Misschien dat dit veroorzaakt werd door zijn geestesgesteldheid en sex-obsessie? Blijkbaar heeft hij daar zelf niet eens bij nagedacht.
Het ergste? Hij werd al vanaf zijn achtste behandeld, maar het haalde allemaal niets uit.
Vervolgens legt de vader van deze jongen de schuld bij... wapenhandelaren:

 ‘Waarom ziet niemand in dat zulke waanzinnige dingen zullen blijven gebeuren als niemand ingrijpt? Ze praten over het recht op wapens, maar waar is mijn zoon zijn recht op leven?’

Dat moet je jezelf afvragen, meneer Rodgers. Waarom hebben jullie hem niet tegen zichzelf, en de samenleving tegen hem, beschermd? Hoe heeft het zo uit de hand kunnen lopen zonder dat jullie dat door hadden?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten