Elsevier: de top-5 meest omstreden moskeeën in Nederland op een rijtje

Elsevier: de top-5 meest omstreden moskeeën in Nederland op een rijtje

De afgelopen tijd is het duidelijk geworden dat er genoeg moskeeën zijn die financiering ontvangen van slechte organisaties of personen. Alhoewel die moskeeën het natuurlijk zullen ontkennen, is er genoeg bewijs om op zijn minst erg argwanend te zijn. De feiten spreken hen tegen en daardoor zullen er binnenkort maatregelen genomen moeten worden.

Voor meer weetjes en schunnige informatie over de moskeeën kunt u naar de site van Elsevier gaan. Deze korte beschrijvingen geven al goed weer waar we mee te maken hebben in Nederland. Hoe kunnen we dit oplossen zonder dat er moskeeën ondergrond gaan? Toegegeven, esthetisch vind ik ze niet, maar zou er überhaupt een reden moeten zijn om de moskeeën allemaal te sluiten, zoals Geert Wilders het wil? Zullen deze gebedshuizen dan niet 'ondergrond' gaan? In (buurt)huizen of weet ik veel waar?

Nu staan deze huizen (gedeeltelijk) nog in de openbare ruimte. Ze zijn nu nog te zien en er valt nu nog met goede informatie te komen wat er binnen gebeurt. We moeten onszelf afvragen of geforceerd sluiten wel gaat helpen. Er moeten maatregelen komen, zeker, maar de balans is belangrijk met het oog op wat de gevolgen kunnen zijn.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties