En de winnaars van Voorwaardelijke Liefde zijn...

Geen categoriesep 28 2014, 12:44
We hebben drie winnaars!
Zoals wij gisteren berichtten hebben wij drie gesigneerde exemplaren van Thierry Baudets nieuwe boek Voorwaardelijke Liefde gekregen om weg te geven aan onze trouwe lezers. Om in aanmerking te komen voor dit boek hoefde u alleen maar een berichtje naar ons te sturen via het contactformulier op deze site.
In de 24 uur hebben heel veel mensen dat gedaan. Helaas kunnen we lang niet iedereen blij maken, maar drie mensen dus wel.
Daarom hier de aankondiging: de eerste winnaar van Voorwaardelijke Liefde is:
Tromgeroffel...
Spannend!
Wie heeft gewonnen?
Nog meer tromgeroffel...
Elizabeth de Haan-Dekker.
Deze dame liet weten in haar email aan ons dat ze nog nooit een boek van Baudet had gelezen. Daar moet natuurlijk onmiddellijk verandering in komen; Baudet is één van de bekendste conservatieve denkers van ons land. Iedereen moet zijn boeken lezen. Mevrouw De Haan-Dekker dus ook.
Oké, dan gaan we nu verder met de tweede winnaar...
Nog maar eens wat tromgeroffel... daar gaan we dan!
Sytse Brouwer.
Ook deze jongeman kan zijn gesigneerde exemplaar snel tegemoet zien.
Tenslotte is de derde winnaar:
Monique Jose.
Deze winnares liet ons weten dat ze het een "geweldige actie" vond (wij ook!) en dat ze maar wat graag mee zou doen om kans te maken "op dit boek." Nou Monique, je doet niet alleen mee, je hebt zelfs gewonnen! Gefeliciteerd!
We feliciteren de twee andere winnaars natuurlijk ook en we wensen ze ook meteen veel leesplezier! In de loop van de dag zullen we contact met u opnemen om uw adresgegevens te vragen. Tot dan!
Wilde u Voorwaardelijke Liefde van Thierry Baudet ook graag winnen? Vrees niet: u kunt het boek natuurlijk gewoon online bestellen:
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten