En nou is het genoeg geweest!!!!

Geen categoriejun 02 2014, 21:03
Aan de regering der Nederlanden
Namens een stijgende groep Nederlanders meen ik te mogen eisen dat u uw beleid beëindigd en een andere koers gaat voorliggen of dat u, indien aan eerste eis niet (kan)  worden voldaan u uw ontslag als regering bij de koning aanbied.
U bent als regering in staat gebleken om Nederland in ruim 6 jaar volkomen aan de grond te brengen, tezamen met de EU, het EP en de banken.
Wat begon als een bankencrisis is nu een bevolkingscrisis. De economie trekt aan horen we constant, winsten stijgen weer van banken en multinationals maar het volk en bedrijfsleven, de ZZP-er, de transportsector, de huizenmarkt koop en huur, de zorgsector, de pensioensector, op heel veel fronten is de strijd nog lang niet gestreden.
Buiten langer werken voor minder, buiten de tweedeling tussen oud en jong, buiten de tweedeling tussen Nederlanders en Medelanders, buiten het enorme wantrouwen van de burger in iedere vorm en laag van bestuur, bent u op geen enkel moment in staat geweest om enige feeling met de samenleving te tonen.
U slaat alles uit de samenleving aan geluiden die u niet wilt horen in de wind, u gaat volkomen uw eigen gang, daarbij worden zelfs woorden als 'de burger kan deze materie niet bevatten' (we zijn er te stom voor) gehanteerd en u maakt daarmee de kloof tussen burger en bestuur onoverkomelijk groot. Dat u daar geen hinder van ondervindt zal de reden zijn om deze kloof in stand te houden.
U als regering heeft sinds een aantal decennia/jaren de wil van het volk, neem bijv. het referendum omtrent de EU grondwet, volkomen verkwanselt en om het referendum heen gehandeld om zo te komen tot het verdrag van Lissabon. Zo de mogelijkheid creërend om de uitkomst van het referendum te kunnen negeren. Dat dit verdrag van Lissabon vrijwel een kopie is van de grondwet doet u af als niet waar. Zoals u meer zaken afdoet als niet waar zoals bijv. de problematiek in de transportsector, pompbedrijven in grensstreken, de zorgsector, ouderen zorg, energie markt, onderwijs, infrastructuur, veiligheid, democratie, soevereiniteit, enz. enz. enz. U baseert eventueel verweer op cijfers en rapporten van een CPB of CBS waar ook meer en meer blijkt dat cijfers en rapporten niet deugen, dat men uitgegaan is van foutieve gegevens of dat men gewoon zelfs hele invloeden niet mee genomen heeft. U gaat zelfs zover dat u cijfers die niet aanstaan uit berekeningen weglaat.
Uw verweer zal nu zijn dat u e.e.a. uitbesteed aan dit soort instanties, die hun werk naar behoren doen en dat u daarmee niet verantwoordelijk gehouden kan worden voor fouten gemaakt door deze instanties. Deze redenering houdt echter geen steek. U bent als regering, hoogst bestuurlijk orgaan van Nederland, eindverantwoordelijk. Ook onttrekt u hieraan vrijwel continue ministers en staatssecretarissen, alsof ook die geen verantwoordelijkheid kennen. Bestuurlijke onschendbaarheid komt dan gelijk bovendrijven. En we zitten weer gebeiteld. Rekening volk.
Alles om als regering, totaal falend voor volk en vaderland, op het pluche te kunnen blijven zitten. Zolang u de EU maar dient, die leiden de bliksem wel af indien nodig.
Ik spreek de hoop uit dat vele Nederlanders zich aan zullen sluiten bij de eis dat u weer wetenschap gaat tonen omtrent wie u nu eigenlijk dient. Dat is niet de EU, dat zijn niet de banken, niet multinationals, niet Bilderberg, niet de NWO, niet de VN, niet de NAVO, geen enkele andere instantie dan het volk van de staat der Nederlanden. Daaraan dient u verantwoording af te leggen, het volk moet kunnen beslissen of u nog aan uw verantwoordelijkheid voldoet. En zeg nu niet dat u daartoe met de gemeenteraad verkiezingen en de EP verkiezingen het volk een gelegenheid heeft gegeven zich uit te spreken. Want als nog maar 37% de moeite neemt om de gang naar de stembus te maken dan bent u als regering wel heel laag gezakt als u of enige politieke partij of politiek kopstuk dan ook maar durft te spreken over 'een winst voor de democratie, een winst voor Europa'.
Want we zijn in Nederland dus afgezakt naar een democratisch gehalte waarbij iets meer als een derde van het volk uit maakt wat die andere tweederde aan beleid over zich heen gaat krijgen. Geen enkel moment enige zelfreflectie omtrent dit bijzonder lage opkomst percentage.
U heeft dit zelfs moedwillig prima voorbereid. Een hoog opkomst percentage zou namelijk uw verlies en een EU verlies hebben betekent. Krijg het eigen stemvee naar de stembus, ontmoedig de rest en we zitten weer voor jaren gebeiteld.
Wij, het volk der Nederlanden, eisen van onze volksvertegenwoordiging dat zij zich bewust wordt van haar verantwoording naar het volk der Nederlanden. Daar ligt uw eerste bestuurlijke verantwoording. Niet bij een EU of welke andere instantie dan ook.
U zou als bewakers van de democratie moeten dienen, doet u niet.
U zou belangen van volk en vaderland voor moeten laten gaan op ieder ander belang. Doe u niet.
U zou moeten zorgen voor een zo groot mogelijke welvaart, zorg, dak boven het hoofd, ouderen, enz. in ons land. Doet u niet.
Vermoedelijk zal u hier niet eens op in gaan, zal u geen enkele partij die bijv. een EU kritisch geluid laat horen ook maar op enig moment de gelegenheid geven om van zich te doen horen zoals de gevestigde politieke partijen dat keer op keer in de media wel mogen. U drijft Nederland op deze wijze verder en verder van democratie, vrije meningsuiting en van iedere vorm van zelfbeschikking. Daarom zou u zich de ogen uit het hoofd moeten schamen, uw aan de burgers, die u op de pijnbank heeft gelegd, met gebogen hoofd uw excuus moeten maken en u zou zichzelf tot het uiterste moeten inzetten om het beter, veel beter te gaan doen.
En als u signalen bereiken dat er geen vertrouwen is bij een echte meerderheid dat u zich hieraan zult houden, dan zou u uw goede bedoelingen kunnen tonen door een bindend referendum uit te vaardigen waarbij een meerderheid van het volk, zeg 60% of meer, over uw beleid mag oordelen. Dan is een meerderheid in staat u naar huis te sturen, u maakt uw gang naar de majesteit en biedt daar uw ontslag aan. 
In belang van volk en vaderland. Dat zou de koning enkel ook maar kunnen waarderen.
Aan iedereen de oproep te liken en/of te delen. Commentaren, aanvullingen, verbeteringen, enz. toevoegen maar!
Wij als volk van de staat der Nederlanden eisen ons democratisch recht op om geregeerd te worden door een Nederlandse overheid! We eisen onze soevereiniteit terug en ons zelfbeschikkingsrecht. En natuurlijk willen we streven naar ware democratie. De meerderheid zou moeten regeren, niet een minderheid. Als een minderheid over een meerderheid gaat beschikken dan is de democratie dood. Als hoeders van de democratie moet de volksvertegenwoordiging zich hier aan houden. Of vertrekken!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten