En nu?

Geen categoriesep 06 2010, 17:39
Wilders laat het ANP in een tekst bericht weten dat het goed is dat Klink opstapt, maar dat er dan nog altijd twee dissidenten zijn. "We zullen bezien waar dit toe leidt", aldus de PVV-leider.
Hoewel hij gelijk heeft dat Koppejan en Ferrier nog altijd lid zijn van de Tweede Kamer is de kans dat die dwars blijven liggen vrijwel nihil. Net als wij weet Wilders dat het opstappen van Klink inhoudt dat de dissidenten de strijd definitief verloren hebben. Als ze hun poot stijf zouden houden, no matter what, was Klink er niet vandoor gegaan. Nee, dan had hij gewoon aangebleven en had hij een bloederige oorlog gevoerd met Verhagen over de leiding van de partij.
Dat is dus niet het geval. He-le-maal niet zelfs. Klink is eruit, de andere twee hebben zich overgegeven. Verhagen zal dit ongetwijfeld duidelijk kunnen maken aan Wilders, waarna de onderhandelingen gewoon hervat kunnen worden.
Overigens sluit ik niet uit dat die twee ook nog opstappen als het toch allemaal wat lastig wordt. Nogmaals, als de grote leider van de rebellen opstapt zakt zijn beweging al-tijd in mekaar.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten