vlcsnap 2020 05 20 08h59m40s484

En we zwaaien met z'n allen naar Öztürk! 'Öztürk stopt als voorzitter van Denk'

Geen categoriejun 06 2020, 16:00
Eindelijk! Het Kamerlid dat bekent stond als de 'straatvechter' legt eindelijk zijn voorzitterschap neer. Naar de chaotische tijden bij Denk - veroorzaakt door het grote ego van Öztürk besluit hij om ermee te stoppen. Waarschijnlijk de beste zet, mocht Denk nog willen terugkomen in de Kamer.
Öztürk geeft zelf aan meer tijd te willen besteden aan zijn gezin. Na de chaotische 'Game of Thrones'-achtige soap van afgelopen maanden is het logisch dat de politicus op deze manier het strijdtoneel verlaat. Öztükr heeft gegokt, maar helaas voor hem verloren. De 'machtsgreep' bleek toch niet zo succesvol te zijn geweest als hij dacht.

,,Er komt een moment dat je gezin vraagt om je bijdrage die je levert aan de samenleving te herzien.”

De belangrijkste vraag is: zal de rust wederkeren bij Denk? Denk heeft geleerd van de soap van afgelopen en weet dat ze aardig wat dingen moeten veranderen om weer op volle sterkte terug te komen. Voor Denk zullen het enorm spannende maanden worden, electoraal gezien worden ze bedreigd door een partij als NIDA. Stabiliteit heeft Denk nodig om weer kiezers voor zich te winnen.
De strijdbijl tussen Azarkan - en Kuzu - en Öztürk lijkt begraven, helemaal nu Öztürk zich terugtrekt uit de politiek.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten