En we zwaaien met z'n allen naar Öztürk! 'Öztürk stopt als voorzitter van Denk'

En we zwaaien met z'n allen naar Öztürk! 'Öztürk stopt als voorzitter van Denk'

DENK-Kamerlid Selçuk Öztürk in de Tweede Kamer. Bron: Tweede Kamer.

Eindelijk! Het Kamerlid dat bekent stond als de 'straatvechter' legt eindelijk zijn voorzitterschap neer. Naar de chaotische tijden bij Denk - veroorzaakt door het grote ego van Öztürk besluit hij om ermee te stoppen. Waarschijnlijk de beste zet, mocht Denk nog willen terugkomen in de Kamer.

Öztürk geeft zelf aan meer tijd te willen besteden aan zijn gezin. Na de chaotische 'Game of Thrones'-achtige soap van afgelopen maanden is het logisch dat de politicus op deze manier het strijdtoneel verlaat. Öztükr heeft gegokt, maar helaas voor hem verloren. De 'machtsgreep' bleek toch niet zo succesvol te zijn geweest als hij dacht.

,,Er komt een moment dat je gezin vraagt om je bijdrage die je levert aan de samenleving te herzien.”

De belangrijkste vraag is: zal de rust wederkeren bij Denk? Denk heeft geleerd van de soap van afgelopen en weet dat ze aardig wat dingen moeten veranderen om weer op volle sterkte terug te komen. Voor Denk zullen het enorm spannende maanden worden, electoraal gezien worden ze bedreigd door een partij als NIDA. Stabiliteit heeft Denk nodig om weer kiezers voor zich te winnen.

De strijdbijl tussen Azarkan - en Kuzu - en Öztürk lijkt begraven, helemaal nu Öztürk zich terugtrekt uit de politiek.

Lees meer over:
Denk voorzitter Selçuk Öztürk

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties