Episch: Brussel maakt Guy Verhofstadt hoofdonderhandelaar Brexit namens Europees Parlement

Geen categoriesep 08 2016, 19:00
Hilarischer dan dit wordt het niet.
Kijk, hier kan ik nou wel om lachen:
https://twitter.com/GuyVerhofstadt/status/773866691549880320?ref_src=twsrc%5Etfw
GeenStijl veegt terecht de vloer aan met deze eurofiel pur sang:

Nou, als er nog Britten zijn die twijfelen of hun keus voor Brexit wel een verstandige was, dan haalt Guy Verhofstadt ze wel over de streep. Een uur praten met de armzwaaiende waanzinnige die met zijn afschrikwekkende clochard-gebit elke ongelukkige toehoorder zeiknat schreeuwslist, is genoeg om elke weldenkende burger, Brit or otherwise, tegen Brussel te keren. Dat is misschien ook wel precies de bedoeling van de EU, want als het aan de eurofiele elite ligt, lazerstralen de Britten zo snel mogelijk en zonder door de gift shop te lopen op uit ons hun internationale ideaal van Europese politieke internering.

Dit moet iedere euroscepticus natuurlijk wel kunnen waarderen. Als er één man ongelooflijk slecht is in het voeren van onderhandelingen dan is het Verhofstadt. Daar komt bij dat iedereen die met hem praat binnen de kortste keren een hekel aan hem heeft omdat hij a) ongelooflijk nep is en b) de hele tijd in je gezicht spuugt terwijl hij praat.
Overigens is deze benoeming natuurlijk wel een teken dat Brussel nog altijd woest is op de Britten vanwege de uitslag van het referendum. Als er iemand was die Britse kiezers keer op keer schoffeerde tijdens (en na!) de campagne dan was het Verhofstadt wel. Hij is namelijk de grootste eurofiel die er rondloopt. Een Brexit ziet hij als een persoonlijke belediging. Daarom is zijn benoeming feitelijk Brussels equivalent van je middelvinger opsteken naar Theresa May.
Triest, natuurlijk, maar ach, daar kan ik me niet langer druk om maken. Wat mij betreft is de hele EU nu eerst en vooral entertainment.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten