Esther Ouwehand (PvdD) verklaart CDA de oorlog: 'Dat is nog altijd onze aartsvijand'

Geen categoriemei 28 2018, 14:30
Het CDA zet zich namelijk in voor boeren. En dat mag niet.
Esther Ouwehand, Tweede Kamerlid voor de Partij voor de Dieren, zegt in gesprek met het AD dat het "nog altijd" het grote doel is van haar en haar partijtje om het CDA te slopen. Dat is namelijk dé aartsvijand van de PvdD:

"Het CDA zit in het kabinet en dat is nog altijd onze aartsvijand. Zij staan voor alles waarvan wij zeggen dat dit zo niet verder kan."

Te weten: het CDA maakt zich hard voor boeren. En dat mag niet. Boeren zijn namelijk moderne slavenhouders:

"[D]e vanzelfsprekende uitbuiting van dieren voor eigen gewin. Het CDA is het symbool van de verdediging van de vee-industrie."

Wat Ouwehand en co. maar niet lijken te begrijpen is dat boeren ook gewone mensen zijn; gewone mensen die voor hun gezin willen zorgen. Het zijn geen misdadigers. Sterker nog, boeren hebben ervoor gezorgd dat de Westerse beschaving zo groot kon worden. De landbouw-revolutie is daar immers de oorzaak van. Zonder landbouw-revolutie geen grote steden (ja, dat is ironisch), en zonder grote steden geen ontwikkelde cultuur.
Het is aan de landbouw en veehouderij te danken dat er tegenwoordig mensen als Esther Ouwehand zijn; mensen die zich drukker maken om het lot van dieren dan dat van mensen. Zoiets kan namelijk alleen maar in een ontwikkelde cultuur, waarin mensen in zulke weelde leven dat ze hun eigen geschiedenis niet meer kennen.
Maar ja, leg dat maar eens uit aan mevrouw Ouwehand. Voorlopig mogen we ons vooral in onze handjes knijpen dat ze nog geen plannen heeft gemaakt om boeren een levenslange gevangenisstraf te geven.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten