Eurofiele globalist Frans Timmermans in video: "Nationalisten zijn on-patriottisch!"

Eurofiele globalist Frans Timmermans in video: "Nationalisten zijn on-patriottisch!"

Gekker dan dit wordt het niet.

Zo. Die Frans Timmermans heeft ze dus echt niet helemaal op een rijtje. In een video die hij vandaag op zijn Facebookpagina heeft gezet valt de eurofiele globalist "nationalisten" aan. Volgens hem zijn die namelijk on-patriottisch. Wat dan wél patriottisch is? Eurofilie, natuurlijk. Jawel, globalisme is het nieuwe patriottisme:

Nationalisten zijn on-patriottisch. Een echte patriot is trots op zijn natie, wil dat die sterk, vreedzaam, voorspoedig en op waarden gebaseerd is. Een patriot weet dat daarvoor eenheid nodig is, openheid, samenwerking met anderen, en ziet de voordelen van afspraken, debat en solidariteit. Vandaag, op de Europese herdenkingsdag van slachtoffers van alle vormen van totalitaire en autoritaire regimes, wil ik een duidelijke boodschap uitdragen: een patriot is een Europeaan, een Europeaan is een patriot.

Europese samenwerking, patriottisme en onze waarden maken ons tot wie we zijn. Laten we extreem nationalisme, dat onze lidstaten individueel en collectief zwakker maakt, afzweren.

Patriottisme betekent vaderlandsliefde. Die idioot van een Timmermans beweert dus dat Europa ons vaderland is. Wat? Ja. Echt. Dat Europa geen land is maar een continent en geen verenigde cultuur, laat staan een verenigd volk, heeft zal hem worst zijn.

Het ergste is dat hij de miljoenen slachtoffers van de Tweede én Eerste Wereldoorlog gebruikt om zijn globalisme te verkopen. Deze eurofiel heeft echt geen schaamte. Hij gaat letterlijk over lijken. Alles om zijn eurofiele wensdroom in vervulling te zien gaan.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties