Eva Jinek heeft het gezellig met Jort Kelder – de aartsrivaal van haar ex Bram Moszkowicz

Geen categoriefeb 13 2016, 18:00
De blonde presentatrice had het reuze gezellig met Jort Kelder bij het Correspondents Dinner.
Het Correspondents Dinner van afgelopen woensdagavond zorgt nog steeds voor veel geroezemoes. De geruchtenmachine draait al dagenlang op volle toeren, met name over Jan Slagters verhouding met de veel jongere dochter van SP-coryfee Jan Marijnissen, en over het geflirt tussen Premier Rutte en actrice Halina Reijn.
Maar ook over Eva Jinek en Jort Kelder, die samen bij het diner verschenen, is Nederland nog lang niet uitgepraat. De twee leken het zeer gezellig met elkaar te hebben, en zijn bovendien allebei single. Ook hun outfits – Jort in een nachtblauwe fluwelen smoking, Eva in een chic bontje, pasten mooi bij elkaar. Vormen de twee blonde presentatoren binnenkort een nieuw sterrenkoppel? Wie het weet, mag het zeggen.
https://twitter.com/ADshownieuws/status/697739598752063488
Een relatie tussen Eva Jinek en Jort Kelder zou behoorlijk pikant zijn: Jinek was het liefje van Bram Moszkowicz, een aartsrivaal van Jort Kelder. De ruzie tussen de twee parmantige heren kwam tot een uitbarsting in een rechtszaak over Kelders gebruik van het woord "maffiamaatje" om Moszkowicz te omschrijven.
Die rechtszaak is inmiddels alweer bijna 9 jaar geleden, maar als Eva Jinek en Jort Kelder daadwerkelijk een setje vormen, zou dat het hanengevecht met Moszkowicz nieuw leven in kunnen blazen. Tip voor Bram: Jort Kelders relatie met de aantrekkelijke Lauren Verster is net voorbij. Misschien dat zij iets in de gewezen advocaat ziet?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten