Even netwerken met Poetin tijdens je huwelijk

Even netwerken met Poetin tijdens je huwelijk

Komend weekend gaat Russische president Vladimir Poetin naar een trouwerij in Oostenrijk. Dit meldt RTL Nieuws.

Het Kremlin heeft volgens diverse Russische media bevestigd dat Vladimir Poetin naar het huwelijk van Oostenrijkse minister van Buitenlandse Zaken Karin Kneissl komt. Zij is een partijloze politica die voor de FPÖ van bondskanselier Sebastian Kurz in de regering zit. Kurz staat zelf ook op de gastenlijst dus dat wordt natuurlijk een dikke party met de beide heren.

Eerst zal Poetin nog even met Merkel om tafel gaan zitten om over Syrië, Oekraïne en Russisch gas te praten. Logisch dat je daarna even wilt ontspannen want dat zijn natuurlijk stuk voor stuk hoofdpijndossiers.

Poetin lijkt wel vaker met de wat rechtse regeringen op te kunnen schieten. Reden hiervoor is waarschijnlijk de strategische waarde die daaraan zit gekoppeld (frustreren van de EU) en de overeenkomst van zelfbeschikkingsrecht dat hij zelf erg belangrijk vindt.

Of de trouwerij alleen maar informeel feesten wordt of dat er aardverschuivende deals worden gemaakt is niet bekend. Zowel Kurz als Poetin zullen er ongetwijfeld aan hebben gedacht om de trouwerij op die wijze te gebruiken.

Eerst maar eens even zien hoe de gesprekken tussen Merkel en Poetin gaan. Afhankelijk van die uitkomsten is die trouwerij een plezierige of vervelende gast rijker. Het verschil tussen een lege of een kapotte fles wodka, zullen we maar zeggen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties