shutterstock 449433205

Ex-president Barack Obama: 'Er is momenteel geen leider in de Verenigde Staten!'

Geen categoriemei 17 2020, 8:00
De Amerikaanse ex-president Barack Obama heeft in een online toespraak -voor afgestudeerde studenten- hard uitgehaald naar het beleid van zittend-president Donald Trump. Obama zei dat hij de aanpak van Trump in de coronacrisis hekelde en dat er geen leiderschap wordt getoond in het land.
Vorige week nog noemde Obama de aanpak van Trump omtrent de coronacris al een "chaotische ramp". Hij doet er nu zelfs een schepje bovenop. Volgens Obama heeft het coronavirus "het gordijn weggetrokken van de gedachte dat de mensen aan de knoppen weten waarmee ze bezig zijn." Verscheidene van hen "doen niet eens alsof ze verantwoordelijk zijn", duidelijk doelende op de zittende president Donald Trump.
Ondertussen blijft president Donald Trump onverhoopt Twitteren over zijn voorganger Obama. 'Obamagate' is inmiddels zo'n beetje de meest gebruikte term van Trump op de sociale media.
Waar dat hele 'Obamagate' nu precies over gaat is nog steeds niet helemaal duidelijk, maar feit is wel dat Obama de laatste tijd weer zo vaak het nieuws weet te halen met een afleidingsmanoeuvre omdat de Democratische presidentskandidaat Joe Biden momenteel is verwikkeld in een serieus #MeToo-schandaal.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten