Faal! Democratiefestival van Ollongren raakt gratis kaarten niet kwijt

Geen categorieaug 27 2019, 12:00
Onze aristocratische 'democraat' Ollongren vond het een prima idee om een democratiefestival te organiseren. De minister die persoonlijk een belangrijk instrument van een democratie - het referendum - zelf in de ban deed staat nu voorop om meer 'democratisch sentiment' aan te wakkeren. Wie houdt ze nu eigenlijk voor de gek?
https://twitter.com/wierdduk/status/1166256295332188160?ref_src=twsrc%5Etfw
Op Twitter kan men er wel om lachen. Het democratiefestival moet één miljoen euro kosten maar er schijnt nu al niemand op af te komen. De helft van de 7000 kaarten zijn tot nu toe pas besteld en dat terwijl de kaarten gratis zijn. Het is zelfs zo'n sneue bedoeling dat duizenden ambtenaren onder werktijd naar dit festival mogen om het nog een beetje te laten slagen.
Het idee van Ollongren lijkt dus af te stevenen op een flop. Ze dacht het nog zo goed te bedoelen, een democratiefestival - wat Scandinavische landen al jaren doen en dus eigenlijk een gestolen idee is - speciaal voor ons. Wellicht dat wij dan net zulke goede democraten worden als de minister.
https://twitter.com/Martinbosma_pvv/status/1166265000924798976?ref_src=twsrc%5Etfw
Voor de oppositie is dit prijsschieten. Sinds Ollongren onze minister van BZK is doet ze eigenlijk vrij weinig goed. Continu krijgt ze kritiek te voortduren - grotendeels door het feit dat het zelf niet zo nauw neemt met 'democratie'. Informatie achterhouden voor de kamer, of fictieve vijanden bedenken om wetten door te drukken het kan en mag allemaal maar volgens Ollongren.
Terecht dan ook dat mensen gniffelen om dit mislukte initiatief.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten