Fanmail na Manchester: "Doe verdomme je huiswerk!!!!!" Want we schreven niet dat Ariana Grande bij de illuminati zit

Geen categoriemei 24 2017, 21:00
"Verdiep je eens in numerologie en de Zionisten. En in New World Order!"
Bij De Dagelijkse Standaard krijgen we veel reacties van lezers. Verreweg de meeste overwegend positief, een enkeling negatief en sommigen zijn zelfs batshit crazy te noemen. Vandaag hadden we een bericht in die laatste categorie van ene Ilonka (achternaam bij de redactie bekend, maar wij willen deze vrouw toch ook een beetje tegen zichzelf beschermen). Zij beschuldigde ons op Facebook een onderdeel van de zogenaamde mainstream media geworden te zijn. We hadden "verdomme" ons "huiswerk!!!!!" niet goed gedaan, deelde ze mee:
ilonka1Wij zijn ons van geen kwaad bewust, dus we waren wel benieuwd waar die Ilonka nu precies op doelde. En nou, toen ging het los hoor:
ilonka2Ja, dom van ons natuurlijk! Iedereen weet dat Dangerous Woman het levenslied is van al die naargeestige illuminati die eigenlijk de wereld overheersen. Kijk maar naar al die willekeurig bij elkaar geraapte aanslagen die ooit op de 22e zijn gepleegd: bewijs van een complot dat illuminati-lid Ariana Grande de bomaanslag op tieners in Manchester gewoon zélf gepleegd heeft.
Maar geloof het of niet: het werd nóg mooier.
ilonka3
Kennelijk was deze aanslag vantevoren al gepland door de plaatselijke politie (kennelijk handlangers van het illuminati-lid Ariana Grande, of iets dergelijks?). En daarna ging de hele complotdenkende koektrommel op: zionisten, new world order, numerologie! Allemaal heel verdacht en allemaal bedoeld om ons domme burgers stilletjes uit te roeien - of niet zo stilletjes, want via getallen geeft de "elite" ons toch allerlei hints mee.
Tenslotte had Ilonka nog een waarschuwing voor ons. Er komt immers nóg een aanslag aan binnenkort.
ilonka4
Dank voor de alertheid. We hadden het in gedachten, meis. We houden het in gedachten...
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten