Filmpje! Italiaanse Woke-non-binary-winnaar Eurovisie Songfestival lijkt coke (?) te snuiven (hij zegt niet van niet) live op tv

Filmpje! Italiaanse Woke-non-binary-winnaar Eurovisie Songfestival lijkt coke (?) te snuiven (hij zegt niet van niet) live op tv

Het was bijzonder merkwaardig om te zien gisteravond. Want toen de camera de frontman in beeld bracht van de Italiaanse band Maneskin, die het Eurovisie Songfestival uiteindelijk zou winnen, boog die net naar voren, deed hij zijn neus op tafel, en inhaleerde hij even lekker diep. Het zag er echt naar uit dat hij/zij/het/hen (het is onbekend welk voornaam woord de zanger graag gebruikt ziet worden, als echte Woke-persoon moeten we daar rekening mee houden natuurlijk) coke gebruikte, aldus vele twitteraars.

En het allermooiste is volgens diverse twitteraars nog wel dat de persoon die naast de zanger, die luistert naar de naam Damian David, zit hem een klein schopje geeft onder het motto: nu even niet!

De beelden spreken, vinden veel sociale media-gebruikers, voor zich. Het zal ook verder niemand verbazen dat zo'n Woke Rock & Roller drugs gebruikt. Maar misschien dat het toch niet zo is! Damian zelf bezweert namelijk dat hij niets verkeerd deed. Het was geen coke. Sterker nog, hij gebruikt sowieso nooit drugs.

Dus, dat je het weet. Damian zou zoiets nooit doen. Wat hij dan wel deed is vooralsnog een mysterie. Misschien dat hij daar later alsnog antwoord op geeft.

UPDATE

De organisatie van het Songfestival heeft bekend gemaakt dat Damian "vrijwillig een drugstest ondergaat." Dit om te bewijzen dat hij écht geen lijntje coke snoof. Live. Tijdens de show. Volgens sommige twitteraars was het dat dan ook niet, maar "schreeuwde hij het gewoon even uit van geluk" op dat moment.

Wij wachten de uitslag van zijn drugstest in ieder geval in spanning af. Want hoe je het ook wendt of keert, het zag er wél vreemd uit.

UPDATE II

De band zegt dat er een glas "stuk was gevallen." En dat Damian de tafel schoonmaakte op dat moment. Ook stelt de band tegen alle soorten drugs te zijn.

UPDATE III

De uitslag van de drugstest is bekend: negatief. Damian David sprak dus de waarheid. Hij gebruikte gèèn cocaïne.

Maar wat had hij de schijn tegen zich. Want het zag er, daar is vriend en vijand het over eens, echt heel vreemd uit.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties