Screen Shot 2021 05 23 at 104634

Filmpje! Italiaanse Woke-non-binary-winnaar Eurovisie Songfestival lijkt coke (?) te snuiven (hij zegt niet van niet) live op tv

Geen categoriemei 23 2021, 9:49
Het was bijzonder merkwaardig om te zien gisteravond. Want toen de camera de frontman in beeld bracht van de Italiaanse band Maneskin, die het Eurovisie Songfestival uiteindelijk zou winnen, boog die net naar voren, deed hij zijn neus op tafel, en inhaleerde hij even lekker diep. Het zag er echt naar uit dat hij/zij/het/hen (het is onbekend welk voornaam woord de zanger graag gebruikt ziet worden, als echte Woke-persoon moeten we daar rekening mee houden natuurlijk) coke gebruikte, aldus vele twitteraars.
En het allermooiste is volgens diverse twitteraars nog wel dat de persoon die naast de zanger, die luistert naar de naam Damian David, zit hem een klein schopje geeft onder het motto: nu even niet!
https://twitter.com/NattieBuscombe/status/1396247090649522177
De beelden spreken, vinden veel sociale media-gebruikers, voor zich. Het zal ook verder niemand verbazen dat zo'n Woke Rock & Roller drugs gebruikt. Maar misschien dat het toch niet zo is! Damian zelf bezweert namelijk dat hij niets verkeerd deed. Het was geen coke. Sterker nog, hij gebruikt sowieso nooit drugs.
Dus, dat je het weet. Damian zou zoiets nooit doen. Wat hij dan wel deed is vooralsnog een mysterie. Misschien dat hij daar later alsnog antwoord op geeft.
https://twitter.com/MrPosEnergy/status/1396335862036799495
UPDATE
De organisatie van het Songfestival heeft bekend gemaakt dat Damian "vrijwillig een drugstest ondergaat." Dit om te bewijzen dat hij écht geen lijntje coke snoof. Live. Tijdens de show. Volgens sommige twitteraars was het dat dan ook niet, maar "schreeuwde hij het gewoon even uit van geluk" op dat moment.
Wij wachten de uitslag van zijn drugstest in ieder geval in spanning af. Want hoe je het ook wendt of keert, het zag er wél vreemd uit.
UPDATE II
De band zegt dat er een glas "stuk was gevallen." En dat Damian de tafel schoonmaakte op dat moment. Ook stelt de band tegen alle soorten drugs te zijn.
UPDATE III
De uitslag van de drugstest is bekend: negatief. Damian David sprak dus de waarheid. Hij gebruikte gèèn cocaïne.
Maar wat had hij de schijn tegen zich. Want het zag er, daar is vriend en vijand het over eens, echt heel vreemd uit.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten