De uitslag van de drugstest van Maneskin zanger is bekend: negatief

Het zal voor veel kritische twitteraars en journalisten als een verrassing komen. Maar de zanger van de Italiaanse band Maneskin, Damian David, is negatief getest op drugs. De beelden die de hele wereld overgingen, en waarop het leek alsof hij een lijntje coke deed live op tv, waren dus bedriegend.

Volgens veel kijkers, twitteraars en journalisten leken de beelden voor zich te spreken. Zelfs een Franse minister liet vandaag weten dat, als David, drugs had gebruikt, zijn band gediskwalificeerd moest worden. Zò zeer waren veel mensen er dus van overtuigd dat er iets heel spannends aan de hand was.

Maar dat blijkt niet zo te zijn, aldus het Algemeen Dagblad. Bij thuiskomst in Italië heeft David namelijk meteen een drugstest gedaan. De uitslag daarvan is negatief.

Het zag er dus misschien een beetje vreemd uit wat hij deed, maar zijn uitleg klopt wel degelijk; hij deed niets geheims en was waarschijnlijk werkelijk bezig met wat gebroken glas op te ruimen.

Niet heel spannend, natuurlijk. Maar door het op dat moment en op die manier, zo te doen heeft Damian David Eurovisie toch nog spannender gemaakt dan ooit. Waarvoor dank!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

2 reacties

  1. usb3.0

    Hypocrisie ten top..

  2. Tepelkloofje

    100% geloofwaardig. Absoluut.

    In overig nieuws: test toont aan dat waggelen van Juncker door de rugpijn komt, rapport bewijst dat corona-vaccinatie voor uw eigen gezondheid is, en onderzoek wijst uit dat de VS verkiezingen eerlijk zijn verlopen.

    Als u mij nu wilt verexcuseren: ik ben even een Nigeriaanse prins aan het helpen met iets.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.