Flinke eis tegen 'verwarde man' die Israëlisch restaurant HaCarmel aan gort sloeg

Geen categoriejul 11 2018, 18:00
Het OM pakt flink uit deze keer. Ze eisen een hogere straf dan normaal bij dit soort vernieling omdat de dader bewust een joods restaurant uitkoos. Eis: 52 dagen onvoorwaardelijk plus drie maanden voorwaardelijk, begeleid wonen én gebiedsverbod!
De Palestijnse Syriër, Saleh A., heeft in december de ruiten van Israëlisch restaurant HaCarmel vernield. Op de videobeelden zie je hoe hij als een Captain Palestine aan komt wapperen met een Palestijnse vlag, 'Allah Ackbar' roept en in begint te slaan op het restaurant. Eenmaal de ruiten aan diggelen gaat de man naar binnen en komt met de Israëlische vlag naar buiten. De politie liet hem toen uitrazen en werkten hem naar de grond.
Een paar dagen terug zei hij tegen verslaggevers dat hij geen spijt had van zijn daden. Vandaag voor de rechter heeft hij echter ineens wél spijt en is hij boos op Amerikaanse president Trump. Ook heeft het incident niks met zijn geloof te maken (want iedereen roept wel eens 'Allah Ackbar' of zo).
De reclassering vertrouwd deze vent niet en meent dat hij zo weer kan toeslaan. Wederom draait Nederland weer op voor een geïmporteerde mafkees want waarschijnlijk eindigt hij in een instelling met psychische hulp.
De poging van de horecaondernemers om terrorisme aan de aanklacht toe te voegen, is gesneuveld. Enigszins opmerkelijk want Saleh A. noemde zichzelf 'een vulkaan op punt van uitbarsten' en dat dit pas 'de eerste stap' zou zijn.
Hij wordt nu wel door iedereen als rustiger en meewerkend gezien, maar we hebben gezien waarvoor hij er überhaupt zit...
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten