Flinke ruzie bij bestuur Farmers Defence Force: "Het is tijd dat de achterban zich uitspreekt en weer een andere Mark naar huis stuurt.’’

Flinke ruzie bij bestuur Farmers Defence Force: "Het is tijd dat de achterban zich uitspreekt en weer een andere Mark naar huis stuurt.’’

Tegen stikstof protesterende boeren. Bron: MyStockVideo / Shutterstock.com.

Het loopt niet meer zo soepel als voorheen bij de boerenorganisaties in Nederland, het bestuur van Farmers Defence Force liggen al langere tijd in de clinch met elkaar. Vandaar dat het bestuur van mening is dat het anders moet, alleen denkt een ander deel van het bestuur hier anders over. Zo lijkt het 'boerenoffensief' zo langzaamaan dood te bloeden.

Het bestuur en de voorzitter Mark van den Oever - ja die van de - liggen elkaar nu al een tijdje dwars. Het bestuur moet niks meer hebben van de voorzitter, en vrij logisch ook: Van den Oever trekt meer negatieve aandacht dan positieve aandacht. De ene domme uitspraak na de ander zoals we in het verleden al zagen.

Het bestuur ziet namelijk in Van den Oever het grootste gevaar voor de organisatie, en daar heeft het bestuur gelijk in!

,,Het is tijd dat de achterban zich uitspreekt en weer een andere Mark naar huis stuurt.’’

Het bestuur is logischerwijs niet altijd even blij met de harde en botte uitspraken van Van den Oever, de organisatie loopt te veel risico met zo'n ongeleid projectiel. De boerenorganisatie heeft al veel goodwill verspeelt door 'onhandige' - lees: domme - opmerkingen van de voorzitter. Wellicht dat het tijd is voor iemand die het wel in zich heeft om de media beter te woord te staan.

Ondertussen denkt Van den Oever er niet aan om zijn toon te matigen.

,,We zijn met de harde toon groot geworden, dus die houden we bewust vast’’

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties