Flyerzone revolutioneert de drukwereld in tijd van technologische ontwikkelingen

Geen categorienov 16 2016, 6:00
Voor steeds meer bedrijven, reclamebureau's, verspreiders en andere grafische professionals is het van het grootste belang om snel én goedkoop drukwerk te produceren én te verspreiden. In Nederland en België wordt de drukwerkwereld gerevolutioneerd door drie websites die het proces zélf helemaal in handen hebben.
Het is lang niet gemakkelijk voor drukwerkbedrijven om mee te gaan met de tijd. De economie verandert razendsnel en de wensen van bedrijven én de consument dus ook. Dit betekent dat drukwerkbedrijven zich razendsnel moeten kunnen aanpassen en zo snel mogelijk content moeten kunnen produceren.
In Nederland en België zijn drie websites actie die de drukwereld daadwerkelijk op zijn kop zetten. Flyerzone, Reclameland.nl en Drukland.nl. Deze drie sites zijn in eigendom van Wouter Haan, een energieke ondernemer die in 2008 met Reclameland begon en vorig jaar zowel Flyerzone als Drukland overnam.
Het grote geheim van de websites van Haan is dat ze het hele drukkersproces zelf in de hand hebben. Haan legt uit:

"We zijn de enige Nederlandse online drukkerij met een geheel eigen productielocatie."

flyerzone
Om drukwerk zo snel mogelijk en vooral zo goed mogelijk te produceren hebben de drukwerksites onlangs de nieuwste Komori drukpers, 5 Horizon afwerkmachines en 2 Polar snijmachines aangeschaft. Haan:

"Hiermee blijven we onze productiecapaciteit en de kwaliteit van het drukwerk verhogen."

Het gevolg is dat het gemakkelijker en effectiever dan ooit is voor klanten om drukwerk te bestellen. "Zo kunnen onze klanten digitaal drukwerk zelfs tot 18.00 uur aanleveren en de volgende dag al in huis hebben. Dit zijn voordelen die je alleen kunt realiseren als je zelf produceert," aldus Haan.
Via Simian B.V. is Haan eigenaar van de drie drukwerksites in kwestie. In totaal produceren deze websites samen meer dan 1.000 drukwerkopdrachten per dag. Zij doen dat zowel in Nederland als in België.
Omdat Flyerzone, Reclameland.nl en Drukwerk.nl zo succesvol zijn geeft Haan klanten op dit moment maar liefst tien procent korting op de drie meest populaire producten. Ook nu geldt: voor 18:00 uur digitaal besteld betekent dat klanten het drukwerk morgen al in huis hebben.
In deze economische zware tijden is het geweldig dat in ieder geval één bedrijf zo goed aan de weg timmert. Daar kunnen veel andere bedrijven het één en ander van leren.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten