FNV-bestuurder gaat los op Twitter, noemt Wierd Duk én AfD nazi's

FNV-bestuurder gaat los op Twitter, noemt Wierd Duk én AfD nazi's

Waarom zijn rechtse werknemers eigenlijk nog lid van FNV?

Als je als rechtse werknemer lid bent van de FNV ben je écht niet goed snik. De vakbond wordt namelijk gerund door een stel linkse extremisten die een hekel aan alles en iedereen die ook maar een béétje rechtsig aandoet. Case in point: FNV-bestuurder Pim Smit gaat helemaal los op Twitter omdat Wierd Duk de euvele moed had om te zeggen dat het in zijn ogen goed is dat Alternative für Deutschland plaatsneemt in het Duitse parlement.

Volgens Pimmetje bewijst dit namelijk dat Wierd een vieze vuile nazi is. Net als AfD. Ofzo.

Natuurlijk reageerden andere Twitteraars verbolgen. Ene André Huisman twitterde bijvoorbeeld terug:

En deze twitteraar impliceert dat Pim geestelijke problemen heeft:

Ook Wierd zelf reageerde:

Natuurlijk bleef FNV-Pim koppig. Hij is namelijk links. Daarom heeft hij altijd gelijk en mag hij andere mensen prima voor rotte vis uitschelden.

Verschillende Twitteraars reageren daar heel boos op. En terecht, natuurlijk, zeker omdat Pimmetje tweet vanuit zijn functie als FNV-bestuurder. Die functie staat namelijk trots, vooraan, vermeld in zijn Twitter-bio. Geen wonder dus dat Twitteraars de FNV ook meteen een rotschop geven:

En zo gaat het nog lange tijd door. De ene na de andere Twitteraar reageert terecht boos op deze idioterie van een FNV-bestuurder; van een 'vakbondsman' die zijn eigen leden -- want ja, er zijn heel veel verschillende FNV-leden -- wegzet als nazi's, puur en alleen omdat ze zijn liefde voor de politiekcorrecte, multiculturele heilstaat niet delen.

Als gezegd: als rechtse werknemer moet je werkelijk ziek in je hoofd zijn om nog lid te zijn van FNV. Wat een walgelijke vakbond.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties