Forum voor Democratie: 'Onwil van EU om terrorisme aan te pakken bewijst dat Nederland uit de EU moet!'

Geen categoriemrt 23 2017, 11:00
"Afgelopen 13 jaar al meer dan 30 aanslagen van moslimterroristen in de EU. Wat is eigenlijk het gezamenlijke plan van aanpak?," vraagt RTL-journalist Roderik Veelo zich af.
Het is natuurlijk een uitstekende vraag, waar helaas maar één antwoord op past. En dat antwoord wordt gegeven door Forum voor Democratie, de nieuwe partij die vandaag voor het eerst zitting zal nemen in de Tweede Kamer:
https://twitter.com/fvdemocratie/status/844816535713546240
De Europese Unie heeft maar één echte prioriteit: de welvaart van het noorden van Europa her te verdelen over zuid-Europa. Op die manier wil Brussel ervoor zorgen dat de eigen macht groter wordt dan ooit, en dat de EU één grote gelijkgeschakelde Unie wordt. De Nederlandse belastingbetaler moet dubbel liggen om het onverantwoorde gedrag van Griekenland, Italië en Spanje te subsidiëren. Dát is de grote droom van de Europese politieke elite.
Als er dan vervolgens échte problemen voorbijkomen, zoals terrorisme, geven ze niet thuis. Dat soort zaken vinden ze namelijk gewoon niet interessant. Een aanslag hier, een aanslag daar; het zal ze worst wezen. Het gaat erom dat hun grote Europese project uitgevoerd wordt. Aangezien een effectieve aanpak tegen het terrorisme gepaard moet gaan met een streng immigratie- en integratiebeleid hebben ze daar absoluut geen trek in. Jammer van die mensen die worden opgeblazen, overreden, en doodgeschoten, maar ja, soms kost het nu eenmaal wat levens om je grote heilstaat te creëren. Vraag Jozef Stalin en Adolf Hitler maar.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten