Foto's! Fundamentalisten demonstreren VOOR radicale imams die vastzitten in Saoedi-Arabië

Geen categoriejun 27 2019, 12:30
Het gaat om radicale islamisten die terrorisme verheerlijken.
Eerder deze maand demonstreerde een groep radicale islamisten bij het Saoedische consulaat in Los Angeles. Waarom? Nou, omdat Saoedi-Arabië een aantal 'islamitische geleerden' en imams heeft opgepakt die terrorisme verheerlijken. Hoewel dat land geregeerd wordt door een wahabbistische monarch en kroonprins gaat de geweldsverheerlijking van deze lieden zelfs hén wat te ver. En dus werd er ingegrepen.
Helaas zijn er in Amerika een aantal islamisten die de 'geleerden' maar wat graag steunen. Ze kwamen naar het consulaat, met spandoeken en al, om duidelijk te maken dat ze de arrestaties onacceptabel vonden. Ja, de extremisten in kwestie zouden gewoon vrijgelaten moeten worden zodat ze een nieuwe generatie wannabe terroristen kunnen indoctrineren.
[caption id="attachment_229556" align="alignnone" width="400"]Beelden van de demonstratie. Bron: David Swindle / CounterIslamist.org. Beelden van de demonstratie. Bron: David Swindle / CounterIslamist.org.[/caption]
De demonstratie werd georganiseer door MAS (Muslim American Society, door de Verenigde Arabische Emiraten gezien als terreurorganisatie). En de 'geleerden'? Nou, zoals journalist en onderzoeker David Swindle uitlegt:

And the scholars were leading clerics with a history of ties to Islamic extremism and terror: Salman al-Odah, who issued calls for killing American troops in Iraq and was linked by Spanish prosecutors to the 2004 Madrid train bombing carried out by al-Qaeda; Ali al-Omari, a member of the International Union of Muslims Scholars, which the Saudi government has designated as a terrorist organization and which called for the killing of Americans in Iraq in 2004, and Awad al-Qarni, who once offered $100,000 to any Palestinian who successfully kidnapped an Israeli soldier.

Met andere woorden, Salman al-Odah heeft fundamentalisten opgeroepen om Amerikaanse soldaten in Irak te doden en wordt de Spaanse autoriteiten gelinkt aan de vreselijke terreuraanslag in Madrid van 2004. Ali al-Omari is een lid van de "International Unie van Moslim Geleerden," welke zélfs door de Saoedi's gezien wordt als terreurorganisatie en die ook in 2004 opriep om Amerikaanse soldaten in Irak te doden. En dan is Awad al-Qarni er ook nog. Deze mafketel bood ooit $100.000 aan voor elke Palestijn die succesvol was in het ontvoeren van een Israëlische soldaat.
[caption id="attachment_229558" align="alignnone" width="265"]Beelden van de demonstratie. Bron: David Swindle / CounterIslamist.org. Beelden van de demonstratie. Bron: David Swindle / CounterIslamist.org.[/caption]
Dit zijn de 'geleerden' voor wie de demonstranten in kwestie de straat op gingen. Sterker nog, de leden van MAS noemen hen zelfs "onze geleerden." Hiermee maken ze dus duidelijk dat dit niet doen vanwege de vrijheid van meningsuiting of iets dergelijks, maar omdat ze het inhoudelijk gewoon eens zijn met de radicalen in kwestie:
[caption id="attachment_229559" align="alignnone" width="396"]Beelden van de demonstratie. Bron: David Swindle / CounterIslamist.org. Beelden van de demonstratie. Bron: David Swindle / CounterIslamist.org.[/caption]
Welkom in Los Angeles, mensen: de stad waar extremisten hardop kunnen zeggen dat ze mafketels die Israëli's en Amerikanen willen doden 100 procent steunen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten