Fox wil Formule 1

Fox wil Formule 1

Succesvol.

Als Fox dit soort sporten binnensleept kan die zender op termijn wel degelijk behoorlijk succesvol worden.

Fox Sports heeft serieuze interesse om de uitzendrechten van de Formule 1 in Nederland te bemachtigen. Namens Formula One Management bevestigde Ian Holmes in Singapore dat er momenteel driftig wordt onderhandeld met zowel Fox Sports als Sport1.

De reden dat Fox Sports deze sport wil uitzenden is Max Verstappen. De jongeling zal volgend jaar meedoen in de Formule 1. Daar is erg veel aandacht voor in de pers met als gevolg dat het Nederlandse publiek ook enthousiast aan het worden is. Toen Max vader Jos rondreed in de Formule 1 keken er maar liefst 1,6 miljoen mensen live naar de races.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties