Frank Underwood (House of Cards) komt terug

Frank Underwood (House of Cards) komt terug

Vanaf 27 februari op Netflix. Yes.

Wie de briljante politieke serie House of Cards nog steeds niet gezien heeft, moet nú, of in ieder geval na het lezen van dit stuk, wegklikken en meteen beginnen aan het binge-watchen van de eerste twee seizoenen op Netflix.

Het eerste seizoen met Kevin Spacey als Frank Underwood was simpelweg briljant. De machtspoliticus werkte zich op gewiekste wijze in een mum van tijd omhoog binnen zijn eigen partij (de Democratische Partij die in de serie ook de president levert).

Ik ga niet teveel verklappen. De House of Cards-fans weten waar ik het over heb. De rest moet gewoon gaan kijken.

Eerlijk is eerlijk: het tweede seizoen vond ik minder goed, vooral omdat een paar belangrijke dingen in de serie een tikje ongeloofwaardig werden. Maar goed, je kunt niet alles hebben.

Ik ben en blijf een groot fan van het personage Underwood; de gamer, de sporter omdat het moet, de grootste liefhebber van sappige spareribs. Zo herkenbaar.

Ik kan niet wachten op wat er in het volgende seizoen staat te gebeuren. Wat een geluk dat vandaag het derde seizoen is aangekondigd via Twitter en Facebook. Zie dit superkorte filmpje waarin Underwood en zijn vrouw in het presidentiële vliegtuig stappen:

Nu moet ik alleen nog voor 27 februari 2015 een spareribs-koning vinden in mijn stad, en dan ben ik er helemaal klaar voor. Nog maar een paar maanden. Of eigenlijk: nóg een paar maanden. Wat gaat er allemaal gebeuren met Underwood en zijn politieke geheimen? Vragen, vragen. Oef, wat wordt dit spannend.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties