Franse moeder en dochters neergestoken door haatbaard, vanwege 'te onthullende kleding'

Geen categoriejul 19 2016, 16:00
In Garde-Colombe in Zuid-Frankrijk heeft zich daags na de gruwelijke aanslag met de truck in Nice opnieuw een islamitisch getint drama voorgedaan. Ditmaal werden een moeder en haar jonge dochters neergestoken door een boze moslim die aanstoot nam aan hun 'luchtige' kledingstijl.
De religie van de hemelse vrede, hartjes, bloemetjes en roze suikerspinnen heeft opnieuw toegeslagen. Ditmaal in de vorm van een 37-jarige man die in Frankrijk - yep, wéér in Frankrijk - is gaan insteken met een mes op een vrouw en haar dochters van 14 en 8 jaar oud. Reden? De man vond dat ze onfatsoenlijk gekleed waren en dús het verdienden om te sterven. IJzingwekkend:

"Een man heeft in het Zuid-Franse Garde-Colombe een moeder en haar drie dochters aangevallen met een mes. Hij zou dat hebben gedaan omdat de vrouwen te schaars gekleed waren. Een 8-jarige dochter is levensgevaarlijk gewond geraakt.

Ook de 46-jarige moeder en een 14-jarige zus van het meisje raakten zwaargewond. Ze zijn met een helikopter naar het ziekenhuis gebracht. Dat melden Franse media.
Verdachte

De steekpartij deed zich vanochtend rond 10:00 uur voor in een vakantiecentrum in de Franse Alpen. Zowel de slachtoffers als de daders waren op vakantie in hetzelfde vakantiepark bij Laragne."

Eén troost: de moordlustige debiel kon ondanks zijn laffe vluchtpoging enkele minuten later gewoon worden ingerekend door de Franse politie, die inmiddels toch wel flink de buik vol moet hebben van bloeddorstige moslims die het hele land verzieken met hun aanslagen.
Wat de vrouw en haar dochters aan hadden is niet bekend, maar met dit warme weer kan je je er wel een kleine voorstelling van maken. Ze zullen geen wintertruien hebben gedragen, en vermoedelijk al helemaal geen hoofddoek - want hè, we zitten hier niet in Roodkapje. Denk blote armen, blote benen. Volkomen normaal, want je moet jezelf ook wel erg haten om met temperaturen rond de 30 graden rond te gaan lopen als een Michelin-mannetje.
Maar zoniet de islamitische normen en waarden, die liever dicteren dat vrouwen verdrinken in hun eigen zweet en flauwvallen van de hitte. En wie niet voldoet aan die absurde normen, die krijgt een mes in haar buik. Of je nu een moeder bent, of zelfs nog maar een klein kind. Maakt allemaal niet uit.
Gewoonweg barbaars.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten