Frits Huffnagel is een lafbek

Frits Huffnagel is een lafbek

VVD'er Frits Huffnagel stapt op bij de Amsterdam Gay Pride. Mietje. Bron: Nancy Beijersbergen / Shutterstock.com

De Inclusitie heeft weer een nieuw slachtoffer gemaakt. Na een agressieve campagne heeft het bestuur van de Amsterdam Gay Pride besloten op te stappen. Dit, natuurlijk, omdat verschillende radicaal-linkse gekkies het opstappen eisten van Frits Huffnagel, de voorzitter van de Amsterdam Gay Pride die zowaar een niet-politiekcorrecte mening durfde te uiten over massa-immigratie.

In De Telegraaf legt Huffnagel uit dat de controverse "de Pride nu [gaat] schaden en daarom stappen we met z’n allen op." Hij had, zegt hij, zijn excuus aangeboden in de hoop dat het dan allemaal voorbij zou waaien. "Maar we zijn nu dagen verder en er dreigt een enorme kloof te ontstaan in de LHBTI-community." Het zorgt dus, zegt Huffnagel, voor "verdeeldheid" in de LHBTQIDKPWZX-beweging, en dat moet ten koste van alles voorkomen worden.

Klinkt allemaal hartstikke leuk, maar waar het eigenlijk op neerkomt is dat Huffnagel als echte VVD'er zijnde gewoon een enorme lafbek is. Als hij maar iets van een ruggengraat had, had hij al die idioten -- van Sylvana Simons tot Kick Out Zwarte Piet -- verteld dat ze zijn rug op konden. Dat de Amsterdam Pride een evenement is van, voor en door de homoseksuele (etc.) gemeenschap, en dat die gemeenschap ook in politiek opzicht buitengewoon divers is. Neem onze eigen Kenneth Steffers: een uitgesproken homo die, jawel, zich helemaal thuisvoelt bij DDS. En nee, dat wordt hem ook niet altijd in dank afgenomen door politiekcorrecte nepslachtoffers.

Een verzoek aan lezers van DDS: Michael van der Galien is niet alleen eigenaar van deze mooie website, hij is ook de enige Nederlandse blogger met impact in Amerika! Door hem te steunen op BackMe kun je hem nu drie keer per dag (extra) lezen: elke dag krijg je in de ochtend een kort ontbijt in de vorm van een blogpost over het laatste nieuws uit Amerika, in de middag rond drie uur krijg je vervolgens een keiharde rant over het laatste Nederlandse nieuws, en — exclusief voor mijn sponsors — krijg je voor het slapengaan een email met een column over een willekeurig onderwerp. Je krijgt dit al vanaf 1 euro per maand. Steun hem dus — 159 DDS-lezers gingen u al voor!

Huffnagel had deze hetze tegen hem moeten gebruiken om de hypocrisie van de zogenaamde "inclusieve organisaties" bloot te leggen. Maar nee, als echte VVD'er koost hij er liever voor om zo snel mogelijk weg te rennen. Want al die 'kritiek' van een paar knotsgekke organisaties waar niemand ooit van gehoord heeft is natuurlijk hart-stik-ke eng.

Watje.

Steun mij op BackMe en Volg mij op Twitter.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer