Geert Wilders haalt snoeihard uit naar WNL: "Veel dommer en linkser dan bij WNL Vandaag zie je ze niet!"

Geert Wilders haalt snoeihard uit naar WNL: "Veel dommer en linkser dan bij WNL Vandaag zie je ze niet!"

De WNL-dames zeiden vandaag dat Italië geregeerd wordt door "populisten en extreem-rechts."

Zo! Bij WNL zijn ze vandaag ook flink wakker geschud zeg! Geert Wilders opende vroeg op de dag namelijk frontaal de aanval op de presenterende dames van WNL Vandaag. Dit deed hij omdat ze bij WNL Vandaag wisten te melden dat Italië tegenwoordig zogenaamd geregeerd wordt door "populisten en extreem-rechts."

Waarom? Nou, omdat Matteo Salvini van Lega Nord in de regering zit.

Wilders vond dat bepaald geen acceptabele beschrijving van zijn vriend Salvini (Lega en de PVV werken wat samen in Europa, dus als ze aan Salvini komen, komen ze aan Wilders):

Zo, daar kunnen ze het mee doen bij WNL.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties