Knipsel9

Geert Wilders is back! Twitterblock is opgeheven

Geen categoriemei 31 2019, 21:00
Kijk aan, Geert Wilders is back from the dead. Zijn Twitterblock duurde tot ~20:30 uur en kort daarna volgde dan ook een typische tweet, zoals we van hem gewend zijn!
[embed]https://twitter.com/geertwilderspvv/status/1134529969181380608[/embed]
Direct de beuk erin! 'Geen censuur maar vrijheid!' Met natuurlijk de nodige hashtags die hem zo weer een block zouden kunnen opleveren. Hiermee refereert hij waarschijnlijk aan de schreeuwende (PVV-)Twitteraars die schuimbekkend over censuur en vrijheid van meningsuiting begonnen te tweeten. Met hashtags als #stopislam, #muhammad en een foto die ook duidelijk niet over een geïrriteerde kerstman gaat, is het verdere provoceren ten behoeve van het vrije woord weer begonnen!
Nu is Geert er zelf ook niet vies van om iedereen die hem niet bevalt een enkeltje Twitter-block te geven, dus enige ironie viel er vandaag wel te bespeuren. Maar goed, met al bijna 200 reacties en retweets en 300 likes in minder dan een kwartier mag toch duidelijk zijn dat Twitter voortaan wat minder snel met blocks moet gaan strooien, al is het alleen maar om de slechte PR die daaruit voortvloeit.
Wilders maakt er in ieder geval uitbundig gebruik van, wat toch ook wel weer leuk is om te zien. Nu maar hopen dat hij mij niet ook blocked, want volgens mij ben ik nog de enige DDS-redacteur die overeind is gebleven!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten