Geert Wilders is back! Twitterblock is opgeheven

Geert Wilders is back! Twitterblock is opgeheven

Tweet Geert Wilders direct nadat zijn Twitterblock werd opgeheven.

Kijk aan, Geert Wilders is back from the dead. Zijn Twitterblock duurde tot ~20:30 uur en kort daarna volgde dan ook een typische tweet, zoals we van hem gewend zijn!

[embed[/embed]

Direct de beuk erin! 'Geen censuur maar vrijheid!' Met natuurlijk de nodige hashtags die hem zo weer een block zouden kunnen opleveren. Hiermee refereert hij waarschijnlijk aan de schreeuwende (PVV-)Twitteraars die schuimbekkend over censuur en vrijheid van meningsuiting begonnen te tweeten. Met hashtags als #stopislam, #muhammad en een foto die ook duidelijk niet over een geïrriteerde kerstman gaat, is het verdere provoceren ten behoeve van het vrije woord weer begonnen!

Nu is Geert er zelf ook niet vies van om iedereen die hem niet bevalt een enkeltje Twitter-block te geven, dus enige ironie viel er vandaag wel te bespeuren. Maar goed, met al bijna 200 reacties en retweets en 300 likes in minder dan een kwartier mag toch duidelijk zijn dat Twitter voortaan wat minder snel met blocks moet gaan strooien, al is het alleen maar om de slechte PR die daaruit voortvloeit.

Wilders maakt er in ieder geval uitbundig gebruik van, wat toch ook wel weer leuk is om te zien. Nu maar hopen dat hij mij niet ook blocked, want volgens mij ben ik nog de enige DDS-redacteur die overeind is gebleven!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties