Geert Wilders is vechtende asielzoekers spuugzat: "knikker ze het land uit"

Geen categoriejan 20 2017, 9:22
"Maakten al die hoogopgeleide asielzoekers, artsen, fysici en astronauten echt ruzie? Wat onbeschaafd en onverwacht!"
Een 'integratieavond' in het Friese Balk is opgeschrikt door vechtende asielzoekers. De avond was georganiseerd door studenten van de Stenden Hogeschool met het doel om asielzoekers en dorpsbewoners dichter bij elkaar te brengen. Daar kwam bar weinig van terecht: nog voordat de avond goed en wel begonnen was, gingen vier asielzoekers met elkaar op de vuist. Het anders zo rustige Balk werd het decor van een ordinaire vechtpartij.
Net als veel andere Nederlanders is Geert Wilders helemaal klaar met asielzoekers die hier een potje komen vechten. Dat laat hij weten op Twitter:
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/822182070864793601
De PVV-leider spreekt op sarcastische toon zijn "verbazing" uit over de vechtpartij. Hoe kan het nou dat al die "hoogopgeleide" immigranten zomaar met elkaar op de vuist gaan, vraagt Wilders zich af. Daarmee slaat hij weer eens de spijker op de kop: toen de immigratiestroom richting Europa in 2015 echt op gang kwam, beweerden veel gevestigde politici dat het allemaal wel mee zou vallen. Het zou gaan om hoogopgeleide vluchtelingen die veel toe zouden voegen aan Nederland. Ieder weldenkend mens wist toen al dat daar niets van klopte, en dat wordt anno 2017 weer eens pijnlijk duidelijk.
"Knikker ze het land uit" concludeert Geert Wilders, en met hem een groot deel van de Nederlandse bevolking. In tegenstelling tot veel andere politici is de PVV-voorman niet bang om harde taal te gebruiken om zijn punt te maken. Van hem geen wollige verhalen over hoogopgeleide Syrische artsen, maar duidelijke taal. En dat is precies waarom de PVV al maandenlang de allergrootste partij in de peilingen is.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten