Trouwe lezers steunen DDS in de oorlog tegen de NPO: 'De grootste verspreider van nepnieuws is de NPO zelf!'

Geen categoriejan 20 2017, 10:00
Trouwe lezers van De Dagelijkse Standaard hebben het helemaal gehad met de traditionele media, en dan met name met de publieke omroep. Die klagen tegenwoordig steen en been over zogenaamde 'nepnieuwswebsites' -- waarbij ze voor de lol ook DDS even noemen omdat we zowaar uitgesproken rechts durven te zijn -- maar onze lezers weten wie écht onbetrouwbaar zijn: de leden van het mediakartel met de NPO voorop.
Zoals wij gisteren al berichtten ontvingen wij op donderdag een bijzonder onsmakelijke email van de redactie van EenVandaag. Zoals wij toen schreven:

De hoge dames en heren multiculturalisten wilden ons er namelijk van op de hoogte stellen dat ze bezig zijn met een item over argwaan ten opzichte van de traditionele media. Daarbij lieten ze voor de volledigheid ook even weten dat wij hoegenaamd op ‘lijstjes met nepnieuws staan’ maar dat ze ons daar toch zelf even op willen laten reageren.

Met andere woorden: ze verklaren nu officieel de oorlog aan onafhankelijke websites die het lef hebben om het oude mediakartel te doorbreken. De lastercampagne van ‘nepnieuws’ is puur en alleen bedoeld om dat soort websites kapot te maken. Dat verpakken ze dan als een ‘item over argwaan ten opzichte van de media,’ maar we weten allemaal waar dit daadwerkelijk naartoe gaat.

Gelukkig weten trouwe lezers van DDS wel wie er écht onbetrouwbaar zijn: de traditionele media en dan met name de publieke omroep oftewel de NPO.
"Wantoestanden door asielzoekers niet melden is ook nepnieuws," aldus lezer Wim, die terecht benadrukt dat de traditionele media geen kwaad woord durven te spreken over nepasielzoekers terwijl die overal in Nederland én in de rest van Europa enorme problemen veroorzaken. Lezer Jennifer is het daar helemaal mee eens. "Zolang de linkse media alleen maar nieuws brengt wat ze verdraaien in hun voordeel en de burgers in Nederland blijven beliegen met hun fake nieuws (want juist zij zijn de fake nieuws brengers)," schrijft zij in de commentsectie van ons artikel, "lees ik die rommel van hen niet eens meer. En ik heb er als Nederlander geen boodschap aan dat ze zich verzetten tegen die media die er geen doekjes omdraaien maar het gewoon rechtuit zeggen hoe het is."
Anonieme lezer 'bommetje' denkt er duidelijk net zo over. "Datgene wat de NPO doet heeft helemaal niets met journalistiek te maken," schrijft deze lezer. "De NPO staat niet voor kritisch door-vragers maar uit mensen die informatie verspreiden om de zittende regering zo veel mogelijk van dienst te zijn." Vervolgens heeft hij een heldere boodschap voor de propagandisten van de NPO:

Heel hypocriet om nu te doen of de NPO het zelf ook niet snapt. Ik heb er geen vertrouwen meer in dat jullie het ooit zullen snappen en ga daar ook mijn best niet meer voor doen.

'Rheagys' maakt ook duidelijk dat hij DDS een warm hart toedraagt en gepassioneerd steunt:

"Go Michael :) wij staan achter jullie."

Lezer 'Ritter' heeft nog een appeltje te schillen met de NPO. Net als veel andere lezers heeft hij het helemaal gehad met het wangedrag van de 'journalisten' van de publieke omroep. "De grootste verspreiders van 'nep nieuws' zijn de z.g MSM met de publieke omroep voorop. En dat nog bekostigd met belastinggeld," schrijft hij onder het artikel. "Je hoeft maar naar de Brexit en Trump verkiezingen te hebben gekeken om dat te zien. Ieder programma zat vol met 'deskundigen' die Trump haten en hem demoniseren."
Ook hij beseft waarom de NPO rechtse websites ineens van 'nepnieuws' beschuldigen:

"Maar nu de traditionele media het alleenrecht op publieke opinievorming heeft verloren door internet en allerlei andere nieuws websites zin ontstaan worden deze nieuwe nieuwssites door de traditionele media als 'nepnieuws' bestempeld om zo de concurrentie uit te schakelen."

'Ruud562' steunt DDS ook, maar zet er wel een kanttekening bij. Hij ziet DDS namelijk niet als 'rechts' of 'links,' maar gewoon als eerlijk. Daar kan het mediakartel van de NPO nog wat van leren:

Nu Michael, ik zou DDS niet als rechts willen bestempelen. Rechts vind ik de VVD die ons land mede naar de afgrond heeft gebracht. Neen, DDS zou ik of nee, bestempel ik als rechtvaardig, eerlijk, realistisch, kortom alles waar in het hier totaal verziekte medialand zéér grote behoefte aan is!

Dennis Eijs, die zichzelf links noemt, heeft ook al geen goed woord over voor de hetze van de mainstream media. Daarbij maakt hij duidelijk dat hij zichzelf als links beschouwt, maar ook als niet-politiekcorrect. En tja, dat soort mensen zijn natuurlijk ook al jarenlang niet welkom bij de NPO:

Ik heb er dan weer moeite mee dat jullie het ‘links’ nieuws/propaganda noemen. Ik ben namelijk links, en ik lees jullie nieuws graag. Ik zie het meer als een staatsomroep, overheidsnieuws dus, bij de NPO. Politiek correct dus. Het multicultus nieuws noemen lijkt mij duidelijker. Ik ben dus blij met de bredere kijk op zaken. Geen nep nieuws dus, maar nieuws bekeken vanuit een ander gezichtspunt en/of ideologie.

Lezer Vout voegt daar aan toe dat de aanvallen van de politiekcorrecte media een duidelijk teken zijn dat ze in paniek beginnen te raken en dat DDS juist goed bezig is:

Als jullie dit soort berichten krijgen weten jullie dat jullie op de goede weg zitten. Ik zou zeggen, chapeau en ga zo door! Mijn steun hebben jullie!

'Tinusje' ziet het op precies dezelfde manier:

Bewijst eens te meer dat de angst van de MSM (jawel, bekend), die veelal onder curatele en direct toezicht staat van een vaste kliek elitair tuig, de overhand neemt en zij naar dit soort wanhoopsdaden beginnen te nijgen.

Ik beschouw het als compliment dat DDS als dusdanige bedreiging gezien wordt door deze groep volksverlakkers, bewijst dat de berichtgeving meer waarheid moet bevatten dan ze toe willen geven, of ze zouden er niet zo angstig fel op reageren.

Chapeau, ga zo door!

Ni28 legt vervolgens de link tussen de hetze tegen DDS aan de ene kant, en die tegen de PVV (en andere niet-politiekcorrecte partijen) aan de andere:

Ik heb het ook al eerder geschreven, die heisa over nep nieuws van de laatste tijd is een middel om de MSM te beschermen door de andere media voor leugenaars uit te maken. Hetzelfde wat bijna alle politieke partijen doen met een partij die hun niet zint maar als potentiele winnaar in de peilingen staat. Eigen onvermogen afdekken door het zwart maken van een ander.

De overeenkomsten zijn inderdaad opzienbarend. Als je niet beter wist zou je bijna denken dat de mainstream media en de traditionele politieke partijen één groot kartel vormen. Oh wacht, dat is natuurlijk ook zo. Het is allemaal ons-kent-ons en ons-houdt-ons-de-hand-boven-het-hoofd. Jammer genoeg voor de leden van het machtskartel kijkt de gemiddelde Nederlander daar al lang en breed doorheen.
Ook Tije doet een duit in het zakje.

Ik was hier al een tijdje niet meer geweest, maar goed bezig Michael! Bewondering voor.

En dat was alleen nog maar een greep uit de reacties op DagelijkseStandaard.nl zelf. Ook op Facebook maken onze volgers (we hebben er nu zo'n 17.000 waarvoor dank!) duidelijk dat de NPO dit soort vunzige spelletjes niet hoeft te spelen:
Screen Shot 2017-01-20 at 11.46.36
Duidelijker dan dat wordt het natuurlijk niet, maar onze volgers waren nog lang niet klaar:
Screen Shot 2017-01-20 at 11.47.25
Screen Shot 2017-01-20 at 11.47.59
Screen Shot 2017-01-20 at 11.48.41
Screen Shot 2017-01-20 at 11.49.16
Ook op Twitter maken lezers van DDS duidelijk dat ze geen greintje vertrouwen meer hebben in de NPO. De tendens is duidelijk: de gedachte wordt breed gedeeld dat de 'de publieken' dit alleen maar doen (van ons belastinggeld overigens) omdat ze rechtse, niet-politiekcorrecte websites de mond willen snoeren.
https://twitter.com/afca1900michel/status/822210047187046400
https://twitter.com/Mayonaise100/status/822186686155292673
https://twitter.com/B_Honest_4_Once/status/822167703104405507
https://twitter.com/karinstuiveberg/status/822351794231799809
https://twitter.com/HeinvanDale1/status/822346381625069568
De conclusie moge duidelijk zijn: hoe harder het mediakartel en de politieke elite de aanval inzetten op websites als De Dagelijkse Standaard, hoe meer mensen beseffen dat de NPO wanstaltig bezig is. DDS staat niet alleen: samen met onze lezers nemen we het op tegen het kartel en berichten we het échte nieuws. En als dat het mediakartel doet beven van angst is dat des te beter.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten