Geert Wilders keihard over gearresteerde Baudet-bedreiger uit Nijmegen: "21 jaar de cel in, daarna 21 jaar het land uit!"

Geen categoriemrt 26 2019, 8:00
"Aanpakken dat linkse tuig!"
Zo, Geert Wilders is helemaal klaar met de linkse gekkies die denken dat ze niet-politiekcorrecte politici vrijelijk kunnen bedreigen. Als reactie op het nieuws dat de politie een 21-jarige vrouw heeft opgepakt -- zij was degene die riep dat mededonstranten "paf" moesten roepen als ze Thierry Baudet dood wilden schieten -- laat hij namelijk weten dat zij wat hem betreft 21 jaar lang de gevangenis in moet... en daarna 21 jaar lang het land uitgezet moet worden. Weg ermee, is zijn devies:
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/1110213235666501632
Natuurlijk kan ieder weldenkend mens het hier alleen maar mee eens zijn. Deze vrouw is overduidelijk een gevaar voor de samenleving. Ze komt uit dezelfde extreemlinkse hoek als die andere moordenaar, Volkert van der Graaf: extreemlinks. Deze mensen moeten buitengewoon serieus worden genomen omdat ze in het verleden bewezen hebben bereid te zijn om hun idiote, extremistische denkbeelden in de praktijk te brengen. Wat inhoudt: om rechtse politici van het leven te beroven.
Daarom is het niet alleen goed dat deze vrouw is opgepakt, maar moet ze nu ook hard gestraft worden. Het kan en mag niet zo zijn dat dit soort types hier met een lage boete mee wegkomen. Nee, pak ze aan, en maak ze dat a) dit soort wangedrag nooit getolereerd wordt en b) dat ze nauwlettend in de gaten worden gehouden.
Overigens is het natuurlijk ook tijd om de Anti-Fascistische Actie (AFA) officieel tot terroristische organisatie te benoemen. Dat is het namelijk. Die mensen wilden geen afstand nemen van deze vrouw, en zijn dus net zo schuldig als zij. Ook zij willen geweld gebruiken -- of dreigen ermee -- om hun politieke doelen te verwezenlijken. En laat dat nou net de definitie van 'terrorisme' zijn.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten