Geert Wilders nodigt tien kiezers uit om samen naar de Efteling te gaan

Geert Wilders nodigt tien kiezers uit om samen naar de Efteling te gaan

Wat een topidee van onze ome Geert. Lekker een dagje naar de Efteling. Even geen zorgen maken over de islamisering en terrorisme en de groei van de tentakels van de Europese Unie. Even naar de ouderwetse Efteling waarin de enige met een hoofddoek Roodkapje is.

27332125_473376269727312_208464817602067575_n

Trouwe fans van Geert Wilders, schrijf uw beste motivatie en stuur het naar Wilders! Misschien dat u dan een leuk dagje met Geert (en zijn beveiligers) door de Efteling mag rondbanjeren. Samen in de Droomvlucht. Uitschreeuwen in de Python, of op een veilige afstand de Fakir bekijken op zijn vliegend tapijt. Pas wel op voor de grote boze Wolf!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties