Geert Wilders presenteert kandidatenlijsten Twente. Wordt dat weer een puinhoop?

Geert Wilders presenteert kandidatenlijsten Twente. Wordt dat weer een puinhoop?

De lijsttrekker van de partij in Twente is bekendgemaakt.

Geert Wilders heeft gisteravond laat de lijsttrekkers van de PVV in Twente bekendgemaakt. In Almelo wordt de partij geleid door Sebastiaan Stöteler. In Enschede is Jan Willem Elferink de voorman. In Hengelo mag Jordi Rietman de kar trekken. En in Twenterand is Erik Veltmeijer de grote man.

In Zwolle ging Wilders gisteren met de Twentenaren op de foto.

Voor Wilders is dit natuurlijk geweldig goed nieuws -- zijn partij is écht bezig om zich uit te breiden en overal in Nederland voet aan de grond te krijgen -- maar tegelijkertijd is het ongetwijfeld ook bijzonder spannend voor hem. Bij de presentatie van de kandidatenlijst ging er immers het één en ander mis. Een dag nadat de lokale lijsttrekker daar bekend werd gemaakt mocht hij alweer op zoek naar een andere (bij-) baan.

Als datzelfde nu gebeurt in één van de Twentse gemeenten gaat Wilders af als een gieter. Daarom houden ze bij de PVV nu natuurlijk gespannen de adem in en zitten ze te duimen dat het dit keer niet misgaat.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties