Screen Shot 2021 06 03 at 131458

Filmpje! Geert Wilders (PVV) is kláár met alle coronamaatregelen: "Schaf ze af!"

Geen categoriejun 03 2021, 12:35
Bij het coronadebat in de Tweede Kamer vandaag zei PVV-leider Geert Wilders dat het afgelopen moet zijn met alle coronamaatregelen. Wat hem betreft worden ze allemaal - "mondkapjes, anderhalvemeter" en ga zo maar door - afgeschaft. Vandaag nog. Want de crisis in de zorg ligt achter ons. Tijd voor een open, vrije samenleving!
Tijdens het coronadebat in de Tweede Kamer toonde PVV-leider Geert Wilders zich terecht kritisch op het kabinet. Want, zei hij, het versoepelen gebeurt véél te traag. Het kabinet doet alles stapje voor stapje. Zo langzaam mogelijk. Maar dat is onzin - en berokkent de samenleving én economie onnodig onevenredig veel schade. "Corona is niet voorbij," aldus Wilders, "maar coronacrisis is wél voorbij." Wat dat betreft vindt hij volkomen belachelijk dat mensen ook niet lekker met elkaar voetbal kunnen kijken, buitenshuis, op grote schermen. Laat ze los. Laat ze ervan genieten. En "doe dat mensen niet aan" om ze dit pretje, dit lolletje, te ontnemen.
Natuurlijk heeft en had hij helemaal gelijk. De IC's stromen leeg. Het aantal besmettingen neemt razendsnel af, wat niet zo gek is aangezien we ons al in juni bevinden, maar goed. Het gaat gewoon hartstikke goed, zelfs diehard coronagelovigen moeten dat toegeven.
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Aangezien het zo goed gaat is het natuurlijk te gek voor woorden dat de samenleving niet onmiddellijk helemaal open wordt gegooid. Het is tijd voor Nederlanders om hun vrijheid terug te krijgen. Iedere dag dat de maatregelen nodeloos van kracht blijven is een misdaad tegen ons volk.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten