Geert Wilders zet verpleegkundigen in het zonnetje op Dag van de Verpleging: "helden!"

Geert Wilders zet verpleegkundigen in het zonnetje op Dag van de Verpleging: "helden!"

De PVV-voorman geeft mensen die in de zorg werken een pluim op hun speciale dag.

Misschien had u het gemist, maar vandaag is de Dag van de Verpleging. Hét moment om iedereen die in de zorg werkt in het zonnetje te zetten. Verpleegkundigen en verzorgers zetten zich immers elke dag keihard in om te zorgen voor de mensen die het het meest nodig hebben. En dat zware werk doen ze vaak ook nog eens met onregelmatige werktijden en tegen een salaris dat niet bepaald enorm is. Kortom, deze mensen verdienen een grote pluim! Dat vindt ook Geert Wilders:

Wat de PVV-leider betreft zijn mensen die in de zorg werken echte helden, en daar kan iedereen het alleen maar mee eens zijn. Het is mooi dat er aandacht wordt besteed aan het fantastische werk van verpleegkundigen en verzorgenden op deze speciale dag. Laten we hopen dat het niet bij deze dag blijft, en dat deze helden ook op andere dagen de waardering krijgen die ze verdienen. Er komt namelijk voor iedereen een dag dat we zelf zorg nodig hebben. Dan is dankbaarheid en respect op zijn plaats!

Lees meer over:
Geert Wilders zorg

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties