shutterstock 1445263985

Geflopte CDA-lummel Hoekstra gooit extra olie op het Omtzigt-vuur met domme tweet: 'Enorme waardering!'

Geen categoriemrt 24 2021, 20:00
Het was vandaag akelig stil vanuit de partijtop van het CDA. Het nieuws dat men een fluistercampagne was gestart om Pieter Omtzigt weg te pesten, sloeg in als een bom. Het liet zien op hoeveel steun Omtzigt kan rekenen vanuit het land. Om nog maar eens wat extra olie op het vuur te gooien verschenen er ineens een aantal steunbetuigingen vanuit de partijtop voor Omtzigt. Lekker geloofwaardig weer!
https://twitter.com/WBHoekstra/status/1374729908048515072?ref_src=twsrc%5Etfw
Eerder vandaag werd al bekend dat het onrustig is binnen de gelederen van de christendemocraten. Prominente leden dreigen hun partijlidmaatschap op te zeggen, en voormalig Statenfractievoorzitter Bouwien Rutten heeft de partij zelfs af verlaten. Voor veel CDA-leden is het onbegrijpelijk hoe de partijtop de parlementaire buldog behandeld.
En om het nóg erger te maken besloot de partijtop om ineens wat 'sympathieke' berichten richting Omtzigt de wereld in te slingeren. De oprechtheid spat er vanaf, hoor!
De partijtop deed er verdacht lang over om een reactie over het wegpesten van Omtzigt naar buiten te brengen en dan komen ze ook nog eens met dit. 'Toevallig' stuurt men rond dezelfde tijd ongeveer dezelfde boodschap de wereld in. Lekker geloofwaardig dit:
https://twitter.com/cdavandaag/status/1374732974030209024?ref_src=twsrc%5Etfw
Op sociale media is de verontwaardiging dan ook groot. En terecht, want dit is gewoon een smerige actie van de partij. En ze weten allemaal dat ze fout zitten. Op deze manier gaat het een moeizame tijd worden voor de partij.
Trapt iemand in deze doorzichtige poging tot damage control? Dus hé CDA: Free Omtzigt! Laat één van de beste parlementariërs van Nederland, zo niet de allerbeste, niet zo bungelen om hem vervolgens een nep-steunbetuiging te sturen. Wat een ongelooflijke haatclowns zijn jullie!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten