snapshot8

Genoeg is genoeg: withete Geert Wilders eist Kamerdebat om doofpotaffaire mega-criminele asielzoekers

Geen categoriejun 30 2017, 9:00
PVV-voorman Geert Wilders is - meer dan terecht - woedend dat Nederland al jaren cijfers over criminele asielzoekers verdoezelt en de ware omvang van criminaliteit van asielzoekers niet wil toegeven.
Eerder deze vrijdagochtend schreef De Dagelijkse Standaard al over één van de grootste schandalen in de recente geschiedenis van ons land: criminele asielzoekers uit zogenaamde 'veilige landen' - Marokko, Algerije en dergelijke plekken - maken Europa en ook Nederland massaal onveilig. Ze stropen er massaal op los en trekken van asielzoekerscentrum naar asielzoekerscentrum om die als uitvalsbases voor hun rooftochten te gebruiken, om vervolgens weer spoorloos te verdwijnen en ergens anders weer als 'arme asielzoeker' aan te kloppen.
Het ergste is echter wel dat wij daar helemaal niets aan doen. Sterker nog: we belemmeren de politie bij het aanpakken van dit soort schoften. In plaats van dat straatterroristen die dit soort dingen op hun kerfstok hebben linea recta terug naar hun thuisland geschopt worden, wordt het dikwijls door de vingers gezien omdat dit soort processen de uitzettingsprocedure juist zou vertragen. De wereld op zijn kop!
Daar houdt het dus echter niet op, weet ook Geert Wilders. Dat laatste is natuurlijk een zeer pijnlijk feit, en wordt dan ook goed verborgen door onze overheid. Helaas voor hen hebben ze dat niet goed genoeg gedaan: De Telegraaf heeft de waarheid boven water kunnen halen in het artikel waar ook de PVV-voorman in zijn woedende tweet naar verwijst:
Voor de duidelijkheid: met die "kansloze asielzoekers" doelt de krant hier dus op migranten uit veilige landen die hier zonder kans op asiel aankloppen, en dus de boel onveilig gaan maken. De enige logische stap hierbij zou het direct vastzetten en terugsturen van deze kansenparels, maar daar wil Europa - en Nederland - niet aan. Want wat zouden de Marokkaanse en Algerijnse regering wel niet denken? Nou, dat is in ieder geval Geert Wilders dus helemaal de spreekwoordelijke worst: hij wil meer dan terecht zo snel mogelijk een Kamerdebat over deze enorme schande. Helaas is zo'n debat bij voorbaat al net zo kansloos als die migranten: in liefde, oorlog en dus het verdoezelen van migrantencriminaliteit, schuwen politiek correcte partijen geen enkel middel. Triest!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten