Links lieverdje NOS moet toegeven: ‘Criminele asielzoekers uit veilige landen hebben Europa in hun greep’

Het komt niet bepaald vaak voor dat het mediakartel, en al helemaal niet de NOS, toegeeft dat asielzoekers vaak meer problemen dan baten opleveren. Als ze dat wel doen moet het dus wel heel erg gesteld zijn, en dat is het ook.

Asielzoekers en onze fijne staatsomroep de NOS: doorgaans is dat een combinatie die uitloopt over lofzangen betreffende de ge-wel-di-ge culturele diversiteit die het ons zogenaamd zou opleveren, om nog maar te zwijgen over de positieve effecten op vergrijzing en het idee dat wij hartstikke schuldig zijn voor de rotzooi in hun thuislanden. Nee, het komt niet vaak voor dat leden van het ultralinkse en supercorrecte mediakartel negatieve dingetjes schrijven over asielzoekers, maar het rijst inmiddels zo de pan uit, dat zelfs de NOS er vrijdagochtend niet meer aan ontkomt de waarheid neer te pennen.

En die waarheid is geen fijne. Europa blijkt namelijk in de greep te zijn van rondtrekkende asielzoekers uit veilige landen als Marokko en Algerije die het ene op het andere land leegroven en steeds vrolijk doorgaan voordat ze uitgezet kunnen worden. Dat laat niet alleen zien dat het Europese asielbeleid definitief als gefaald kan worden aangemerkt, maar ook dat we zogenaamde asielzoekers uit veilige landen onder geen beding meer onze tijd zouden moeten gunnen: ze hebben geen enkel recht op asiel hier – als er al zoiets bestaat als ‘recht op asiel’ in een land ver weg van huis – en moeten dan ook bij de eerste aanvraag al op het vliegtuig naar huis gezet worden, op kosten van hun thuisland natuurlijk: trek dat maar af van alle uitkeringen die we die kant opsturen enzo.

Maar dat zijn mijn woorden. Laten we eens zien hoe de altijd uiterst objectieve NOS – weliswaar gebaseerd op informatie van de Telegraaf – dit allemaal beschrijft:

In 2015 en 2016 is de criminaliteit onder asielzoekers in Nederland steeds meer verschoven naar mensen uit zogenoemde veilige landen, die geen kans maken op een verblijfsvergunning. Zij plegen met name winkeldiefstallen. Deze groep asielzoekers reist vaak door heel Europa en zou gericht asielzoekerscentra uitkiezen, waar ze snel weer verdwijnen als ze dreigen te worden uitgezet.

In de loop van vorig jaar verschoof de criminele activiteit steeds meer naar Marokkanen en Algerijnen. Marokkanen zouden vaak betrokken zijn bij het overlast veroorzaken in de asielopvang en het lastigvallen van vrouwen, waarbij vaak alcohol of drugs in het spel zouden zijn.

Het erge is dat deze schoften negen van de tien keer vrijuit gaan voor hun misdaden: agenten worden met klem geadviseerd om de zaak te laten gaan, omdat dit ‘de uitzettingsprocedure zou kunnen belemmeren’. Oftewel, we hebben hier te maken met een wereld die totaal op zijn kop staat: het veroordelen van migranten zorgt ervoor dat ze juist minder snel uitgezet kunnen worden in plaats van dat ze vandaag nog terug naar huis gestuurd worden. En dat wordt allemaal maar in de doofpot gestopt!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

19 reacties

 1. Ngatimoto

  Vandaag in ‘De Telegraaf’.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/28509047/__Deze_cijfers_mocht_u_van_de_overheid_niet_zien__.html

  Benieuwd wat links en al die knuffelaars hier over te zeggen hebben.

  1. Kodi

   Waarom mogen wij eigenlijk niet weten wat sommigen niet willen horen.

 2. walen

  Waarom kan dat niet te gelijk, veroordelen en uitzetten. Dan ook gelijk een melding als persona non grata.
  En weer zijn het de noord afrikaanse roversbendes die ellende veroorzaken net zoals in de 18e en de 19e eeuw (de barbarijse piraten)

  1. Sniper666

   Heb je gezien hoe veel tijd en geld het kost om een proces te voeren teneinde 4 criminelen te veroordelen? Het OM deed er 10 (!!!!) jaar over en de kosten 4.1 miljoen (als dat waar is…). Dan snap je toch wel dat dit land compleet naar de haaien is.

 3. HW

  En dat met dank aan de watjes van D66.

  1. walen

   Niet alleen, ook VVD, CDA, PvdA, CU, Groen(nazi)links zijn hier schuldig aan. Zij alleen deden niets om dit te voorkomen en ook oplossen willen zij het niet.

 4. Pedrito

  Tijd om als burgers deze kwesties eigehandig op te lossen ?!?!?!?!

 5. poldi

  Dit wisten wij eigenlijk al heel lang maar gelukkig is de politiek correcte doofpot nu ontmaskerd.

  Volgens de Telegraaf waren vorig jaar bijna 10.000 statushouders (asielzoekers met een voorlopige verblijfsvergunning) verdacht van een strafbaar feit.

  Nu begrijp ik waarom het OM de door burgemeester Heijmans van Weert verzochte aanpak van zes criminele asielzoekers niet ontvankelijk verklaarde. Het OM zal toen wel instructies uit Den Haag hebben gekregen want er mag niet teveel weerstand uit de samenleving komen vanwege de te verwachte toestroom van nog meer gelukzoekers via Italie.

  Het grote gelijk van Geert Wilders die door links onophoudelijk wordt gedemoniseerd en daarbij sinds kort wordt vergezeld door lotgenoot Thierry Baudet.

 6. poldi

  Plagiaat
  ———
  Was ik nog maar 18. Zat ik vandaag nog in het vliegtuig. Wegwezen hier. Meer en meer begin ik het gevoel te krijgen dat het in Nederland (en in Europa) niet meer goed gaat komen. Integendeel, dat het alleen nog maar bergafwaarts gaat. Totdat? Onze samenleving dermate structureel ontwricht (en verarmd) zal zijn dat een (burger)oorlog bijna niet kan uitblijven.
  We hebben ons land weggegeven.

 7. poldi

  Er is een meneer in Nederland die zei dat hij er minder van wilde (1,5 miljoen mensen in NL waren het met hem eens!) maar die worden nu als oud vuil aan de kant geschoven door het stelletje non-valeurs die het in NL voor het zeggen willen hebben.
  Het kan raar lopen in een “democratie”.

 8. corfo

  Gisteravond op tv. Hollandse Zaken” gezien (niet mijn favoriete program, maar alá).
  In Nederland blijken 1,5 miljoen werklozen te zijn, 1,5 miljoen !!!!!! I.p.v. de 500 á 600-duizend die de Haagse leugenaars ons voorhouden ! Er zijn 230 Mc.Donalds in Nederland en 580 Voedselbanken !!! Ja ja mensen, wij leven in een zéér rijk landje !!!
  Dat hele Haagse zooitje zou aan de schandpaal geketend moeten worden; het weinige dát zij doen, doen ze nog niet goed ook, walgelijke kleine mensjes, die de hele dag met een “geleerd” gezicht rondlopen, op zoek naar een t.v.camera teneinde de bevolking te kunnen vertellen dat het reuze-goed gaat in dit landje, maar dan wel volgens hén !!

 9. swetsnek

  dit is toch wat we wilden nou niet zeuren mensen komt wel goed hahaha
  gelukkig ligt mijn wapen klaar

 10. joost2

  Het probleem is dat Nederland nog steeds een zeer links bestuurd land is.
  De 5e pvda colonne, de NPO, overal zit nog immer de links elitaire kliek ons te besturen.
  We hebben een linkse liberaal als minister president.
  Rutte kan in feite niet op tegen Pechtold.
  Aan Rutte heb je niks, liegen en bedriegen en geen ruggengraad.

  En het is daarom zo jammer dat zovelen op deze man gestemd hebben.
  Er veranderd n.l. niks.

  De Nederlander moet financieel bloeden voor de zgn. gelukszoekers, economische vluchtelingen, die hier helemaal niet thuis horen omdat zij uit veilige landen hier komen roven, stelen en verkrachten én natuurlijk uitkeringen komen ophalen.
  Rutte en Pechtold: jullie zijn verantwoordelijk voor de verandering die ons mooie Nederland nu te wachten staat.
  Zet de grenzen maar open en verkoop onze identiteit, pensioen, eigen identiteit maar aan de Europese graai industriëlen. Laat ons land maar een islam land worden, zoals blijkt uit jullie ( wan) beleid daaromtrent.

  Wanneer worden de Nederlanders eens wakker en draaien we al die anti Nederlanders , die ons besturen , eens de nek om?

 11. joost2

  II.
  Pet af voor die burgemeester van Weert gisteravond op TV. Eerlijk en oprecht.

  Schandalig ook de wijze waarop mevrouw Jinek deze man toesprak met dat vervelende groen links toontje, waar zij patent op heeft.
  Jan Roos had ooit het grootste gelijk dat deze mevrouw op TV niet objectief is.
  Natuurlijk is zij dat niet want bij de vara moet je je links gedragen, anders ben je gezien.
  Triest dat deze burgemeester de enige bestuurder in dit land is die durft.
  Respect voor deze man.

 12. Bes Tolen

  Bij de NPO en commerciële TV zitten ze niet om autochtone Nederlanders als talkshowleiders en commentators verlegen maar om lui, die het land helemaal niet kennen en niet hoeven te kennen. Dat ze links gebruikt worden weten ze maar hen hoeft het niks te interesseren. Zo zie je dat een Amerikaanse hier met gemak een achtmaalmodaal salaris inpikt. Hopelijk komt de tijd gauw dat we hen met pek en veren kunnen overladen.

 13. Dam

  Aha, aha, dus nu wil ook de NOS minder minder Marokkanen !

 14. Marija

  Lieve mensen als ik het goed heb begrepen hoeven wij ons echt niet meer druk te maken.
  Alles wat hier aan ellende gebeurd is bekend, er wordt niet voor weg gekeken, men kan er gewoon niks meer aan doen.
  Allemaal overeengekomen en afgesproken.
  Natuurlijk weten onze *regeringsleiders* wat er allemaal speelt, maar dit zijn de stuiptrekkingen vóór de volkomen ineenstorting van Europa.
  Men weet dat het gebeurt en stemt er mee in.
  Ik kan er echt niets anders van maken, tenzij wij geregeerd worden door een zooi debielen.

 15. fusilier

  Kijk nooit jinek hoe ziet dat mens eruit dan. Had ze ook niet een keer wat met Bram.

 16. Roel van de Laak

  Linkse sekte maakt mensen bang dom en arm..

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.