Gestoord Noord-Korea: Trump is een psychopaat die oorlog wil!

Geen categoriejun 23 2017, 17:00
Kim Jong-Un, heb je weleens in de spiegel gekeken?
De officiële staatskrant van Noord-Korea haalde deze week hard uit naar Donald Trump. Volgens de spreekbuis van het stalinistische regime is de Amerikaanse president een "psychopaat" die bewust aanstuurt op een oorlog om de aandacht af te leiden van de problemen in zijn eigen land. Ja, dat lees je goed. Noord-Korea, het land dat met ijzeren vuist wordt geregeerd door de volgevreten volwassen baby Kim Jong-Un, noemt Donald Trump een psychopaat.
Heeft Kim ooit in de spiegel gekeken? Als iemand een psychopaat is, dan is hij het namelijk wel. De Noord-Koreaanse dictator is zo gestoord dat zelfs hoge ministers voor het minste of geringste worden geëxecuteerd. De minister van defensie kreeg de doodstraf omdat hij in slaap was gevallen tijdens een toespraak van de Grote Leider. Zelfs familieleden zijn niet veilig voor de doorgedraaide Kim Jong-Un: de dikke tiran liet zijn eigen oom doodschieten met een luchtafweerkanon omdat hij "ongehoorzaam" zou zijn.
kimjongun
Deze man laat zijn eigen familie executeren met luchtafweergeschut, waar haalt hij het gore lef vandaan om Donald Trump een psychopaat te noemen? Als iemand psychopatische trekjes heeft dan is het Kim Jong-Un zelf.
De taal van het Noord-Koreaanse regime betekent dat Kim de confrontatie blijft zoeken met de Verenigde Staten. De situatie tussen de Amerikanen en Noord-Korea is de afgelopen maanden zeer gespannen omdat de dictatuur zijn buurlanden provoceert met kernproeven en raketlanceringen. Die situatie is alleen maar erger geworden door de trieste zaak van Otto Warmbier. Deze Amerikaanse student werd vorig jaar gearresteerd door het Noord-Koreaanse regime omdat hij zou hebben geprobeerd om een propagandaposter mee te nemen uit zijn hotel.
Tijdens zijn gevangenschap werd Otto Warmbier zo slecht behandeld dat hij in een coma raakte. Eerder deze maand liet Noord-Korea hem vrij, maar de student was er zo slecht aan toe dat hij inmiddels is overleden. De Noord-Koreanen hebben dus een Amerikaanse dode op hun geweten. Dat, in combinatie met de dreigende taal van het Noord-Koreaanse regime, zorgt ervoor dat de spanningen alleen maar toenemen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten