Moslimfundamentalisten demonstreren voor Tweede Kamer: Allah zegt dat Palestina zal worden bevrijd!

Geen categoriejun 23 2017, 16:00
Terreursympathisanten die voor de Tweede Kamer demonstreren met antisemitische en terroristische slogans: in Nederland mag het allemaal.
Compleet bizar: vrijdagmiddag demonstreren aanhangers van het extremistische regime van Iran op het Plein in Den Haag, recht voor de Tweede Kamer. Hun boodschap: Palestina zal worden bevrijd door de moslims. Met andere woorden, Israël moet van de kaart worden geveegd. Dat is al decennia het officiële standpunt van de radicaal-islamitische regering van Iran, maar nu wordt die haatdragende boodschap dus in het politieke centrum van Nederland verkondigd. Dat gebeurt jaarlijks op de zogeheten "Al Quds-dag" ("Jeruzalemdag"). Op deze dag worden in meerdere hoofdsteden demonstratie georganiseerd door het Iraanse regime, en Nederland laat dat gewoon toe.
alqudsdag
Vorig jaar was het ook al raak met deze radicale groepering. Toen zwaaiden moslimextremisten met de vlag van de terreurgroep Hezbollah. Toen De Dagelijkse Standaard een aanwezige agent wees op die terreurvlag, antwoordde de politieagent dat dat gewoon mocht. Kennelijk heeft onze politie er geen enkel probleem mee als terrorisme openlijk wordt verheerlijkt in de Nederlandse straten. Terreurbestrijding heeft geen prioriteit, de politie houdt zich liever bezig met het organiseren van Iftarmaaltijden.
De organisators spellen "the Netherlands" niet eens correct op hun terroristische poster. Nog een teken dat deze figuren helemaal niets te zoeken hebben in Den Haag. Het is een grove schande dat dit soort taferelen plaatsvinden zonder dat onze overheid ingrijpt. Onze regering zou ons moeten beschermen tegen dit soort terrorisme-verheerlijkers, maar doet helemaal niets. Triest!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten