Gestoord! Spaanse politie betrapt illegale kansenparel die verstopt in een koffer Europa binnen probeerde te komen

Geen categoriejan 03 2017, 11:30
Oh wat zijn ze toch zielig he, die kansenparels die elke dag weer hun achterwerk afvegen met Europese regelgeving?

De Spaanse politie heeft twee Marokkanen opgepakt die mensen de Spaanse Noord-Afrikaanse enclave Ceuta binnen probeerden te smokkelen. Een van de migranten had zich in een koffer verstopt.

Op deze foto zie je hoe dat er nou uitziet, een kansenparel die zich verstopt heeft in een koffer. Let wel, het is te hilarisch voor worden. Meneer zit helemaal opgevouwen en lijkt nog steeds niet te beseffen dat het game over is; dat de Spaanse autoriteiten hem gezien hebben en hij dus linea recta terug naar Noord-Afrika kan.
Hilarisch genoeg was deze nepvluchteling niet de enige zo Spanje binnen probeerde te komen. In de auto, die bestuurd werd door twee Marokkanen (hoe kan het ook anders), zaten namelijk ook twee andere vluchtelingen verstopt. Een zat in een ruimte in het dashboard terwijl de andere zich verscholen dacht te hebben onder de achterbank van de auto.
Hallo, klop klop, iemand thuis? Ik begrijp dat struisvogels ervan overtuigd zijn dat niemand ze ziet als ze hun kop in het zand steken, maar je zou toch wat meer intelligentie verwachten van mensen.
Overigens is het niet de eerste keer dat een stel Marokkanen mensen Europa proberen binnen te smokkelen. Eerder werd een Marokkaanse vrouw al betrapt toen ze hetzelfde deed. Haar smokkelwaar -- een Afrikaanse man -- zat in zo'n benarde positie dat hij nog maar nauwelijks kon ademhalen.
Kortom, de ene kansenparel helpt de andere kansenparel illegaal Europa binnen, maar de tweede kansenparel overlijdt daardoor bijna op veel te jonge leeftijd. We zullen maar zeggen: blijkbaar is dit solidariteit kansenparelstijl.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten