Gestoorde en geflopte cabaretier Freek de Jonge wil dat bejaarden hun magere AOW opgeven om coronavirus te bestrijden!

Gestoorde en geflopte cabaretier Freek de Jonge wil dat bejaarden hun magere AOW opgeven om coronavirus te bestrijden!

Freek de Jonge maakt wilde handgebaren. Bron: Screenshot VPRO.

Freek de Jonge, zelfverklaarde anti-fascist en cabaretier, heeft dé oplossing bedacht om deze crisis door te komen. Als bejaarden in Nederland hun toch al zo magere AOW nu gewoon opgeven, dan kunnen we dit geld gebruiken voor de bestrijding van het coronavirus. Wat een afgrijselijke man is die Freek de Jonge toch...

?ref_src=twsrc%5Etfw

Voor De Jonge is het makkelijk om zo laconiek te praten over iemand anders zijn of haar AOW, De Jonge heeft een prima zakcentje voor zijn oude dag. Helaas geldt dit niet voor vele anderen. Toch ziet De Jonge liever vandaag dan morgen dat er een noodfonds komt bestaande uit het geld van onze ouderen.

Toch fijn om te zien dat onze salonmarxist en anti-Baudetier zo solidair is met ouderen, die het overigens al zwaar genoeg hebben tijdens deze crisis.

Tijdens deze epidemie krijgen we gelukkig de ware aard te zien van vele mensen, sommige ontpoppen zich tot compleet gestoorde complotdenkers ( kuch, Robert Jensen), weer andere tonen aan dat ze totaal geen empathie hebben voor anderen in deze samenleving.

?ref_src=twsrc%5Etfw

Ondertussen heb je ook nog een idioot zoals Sam Smith die een 'meltdown' krijgt omdat hij zijn miljoenenpand niet kan verlaten.

Och wat hebben deze bekende sterren het toch maar zwaar.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Coronavirus AOW Freek de Jonge

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties