Gestoorde moslima's maken video over de "correcte manier" om je vrouw te slaan

Geen categorieapr 14 2017, 9:00
Wat is de multiculturele samenleving toch een enorme verrijking! Wat moesten we immers zonder video's die ons vertellen hoe je je vrouw moet slaan?
Cultuurverrijkers geven ons niet alleen Turkse pizza, rapper Boef en aanslagen, maar ook handige instructievideo's over hoe je je vrouw moet slaan. Ja, dat lees je goed: in deze video spreken twee "moderne, Westerse" moslima's over de "correcte manier" waarop moslimmannen hun vrouwen moeten mishandelen.
Je zou misschien verwachten dat zo'n video uit Raqqa komt, of uit Teheran, maar dat is niet het geval: dit komt rechtstreeks uit Australië. De moslima's hebben het over het feit dat een man van de islam zijn vrouw mag slaan, en citeren verschillende islamitische schriftgeleerden. Ze leggen vervolgens uit dat de man zijn vrouw(en) met een dun rietje moet slaan zodat het niet al te veel pijn doet. Wat een verlichte geesten zeg!
Het is te gek voor woorden dat dit soort video's in Westerse landen worden gemaakt. Een man moet zijn vrouw helemaal niet slaan, ook niet met een dun rietje. Het is al bizar genoeg als mannen zoiets doen, maar het is al helemaal gestoord als vrouwen dit zelf gaan goedpraten. Ze werken doodleuk mee aan hun eigen onderdrukking, en dat in Australië. Tijd om de immigratie een halt toe te roepen en dit soort wantoestanden keihard aan te pakken. Dit soort ongein doe je maar lekker in het Midden-Oosten, maar niet in het Westen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten