Gestoorde Syriëganger rapt vanuit ISIS-bolwerk Raqqa over hoeveel spijt hij heeft. Zielig hoor!

Geen categoriejul 12 2017, 19:00
Nu ISIS op instorten staat, komt de ene na de andere Nederlandse Syriëstrijder ineens huilend klagen dat ze allemaal zo'n spijt hebben en terug naar Nederland willen komen. Gisteren de geflipte postbode Victor Droste, en vandaag is het Marouane B. Hij nam contact op met diverse media om een klagerig raplied te onthullen waarin hij z'n excuses aanbiedt aan z'n moeder en zegt weer naar Nederland te komen.
Nu het op het slagveld niet echt meer lukt, blijken ISIS-strijders ineens creatieve genieën te zijn die in staat zijn hun emotionele kant te laten zien. We zien het aan de Nederlandse Syriëganger Marouane B., die verschillende media (waaronder De Telegraaf en Crimesite) berichten heeft gestuurd waarin hij aankondigt dat hij graag terug naar Nederland wil. En vooruitlopend op zijn tocht terug naar ons land biedt hij z'n excuses aan voor het feit dat hij überhaupt naar Raqqa is gereisd.
"Ik kom ooit terug" heet het raplied van Marouane, die in de tekst zijn excuses aan z'n moeder aanbiedt. De video heeft overgiens een belabberde geluidskwaliteit. "Sorry voor de Syrische kwaliteit," schrijft de ISIS-strijder dan ook op de YouTube-pagina van zijn liedje. En erg populair is het nummer overigens nog niet: op YouTube hebben nu 138 mensen een reactie achtergelaten: 7 daarvan hebben een duimpje omhoog gegeven, en 131 een duimpje omlaag.
Wat betreft Marouanes voornemen om terug te komen: leuk geprobeerd met zo'n tranentrekkend liedje, maar nee: bedankt. Blijf maar in Raqqa! Je hebt je keuze gemaakt, en raps of niet: blijf daar ook maar. Ook al komen de kanonnen van de Syriërs er nu aan, en is alles wat je nu kan doen je hart uitstorten op een beat terwijl je klaagt over Jeugdzorg en je miezerige leventje in Nederland.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten