Yes! Win nu 1 van de 50 gesigneerde exemplaren van 'Voorwaardelijke Liefde' van Thierry Baudet!

Geen categoriejul 12 2017, 14:00
We hebben weer een ge-wel-di-ge actie voor onze lezers!
Onze actie om onze lezers een gesigneerd gratis exemplaar te bezorgen van Voorwaardelijke Liefde, het boek van Thierry Baudet, gaat door. Voorwaardelijke Liefde is één van de meest besproken Nederlandse romans van de afgelopen tien jaar. Van linksradicale meisjes die het boek verketteren tot experts die begrijpen dat het een meesterwerk is, iedereen heeft het over dit boek. Zie bijvoorbeeld wat Ronald Giphart over dit boek van Baudet zegt:

“Voorwaardelijke liefde doet wat goede boeken horen te doen: vermaken, ontregelen en tot nadenken stemmen. We gaan nog veel van deze schrijver horen.”

Of Herman Brusselmans:

“Voorwaardelijke liefde is een boek dat uitblinken in de romankunst niet schuwt. De roman grossiert in zinnen en zienswijzen die het geheugen zullen teisteren.”

En dan is Lisette Thooft er ook nog:

“Bloedspannend, woedend, gedurfd en controversieel. Voorwaardelijke liefde lezen is een fysieke ervaring. Heel bijzonder, echt heel goed.”

Oh, en misschien wel de beste recensie van allemaal, wat haat van Anne Fleur Dekker:
https://twitter.com/annefleurdd/status/842280489587208193
Hoe jij deze mooie kan winnen? Simpel: zet een leuke, creatieve, innovatieve, grappige, scherpe, maar in ieder geval unieke post op Twitter, Instagram of Facebook over het boek Voorwaardelijke Liefde. Heb je dat gedaan? Stuur dan een email naar [email protected]. Zet daarin de link naar je post over Voorwaardelijke Liefde op de sociale media van je keuze.
De 50 beste, leukste, grappigste, scherpste twitteraars/facebookers/instagrammers krijgen vervolgens gratis en voor niets een gesigneerd exemplaar. Thierry gaat er volgende week goed voor zitten, dus je boek ontvang je dan al heel snel!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten