ACTIE! Er komt een 4e druk van ‘Voorwaardelijke Liefde’ van Thierry Baudet. Wij geven 50 gesigneerde exemplaren weg!

Thierry Baudet wil onze lezers op deze manier danken voor hun steun.

Eerder dit jaar hadden we een geweldig mooie actie bij De Dagelijkse Standaard: om te vieren dat er een tweede druk kwam van Voorwaardelijke Liefde gaf Thierry Baudet maar liefst 50 exemplaren weg aan onze lezers. We kregen honderden emails binnen, en moest jammer genoeg dus een flink aantal mensen teleurstellen (maar zij kregen alsnog een presentje in de vorm van een kortingsbon van 5 euro).

Vandaag hebben we wéér een actie: omdat de vierde druk in productie gaat stelt Thierry wederom 50 boeken beschikbaar voor lezers van DDS! Jawel, 50 winnaars van onze nieuwe actie krijgen dus gratis een gesigneerd exemplaar in de brievenbus!

Het enige wat je moet doen om daarvoor in aanmerking te komen? Schrijf een post over Voorwaardelijke Liefde op Instagram, Facebook of Twitter. Maak het leuk en uniek. Het kan een scherpzinnige zin zijn, een foto, een video: wat je maar wilt, zolang het origineel is, is het goed. Stuur de link naar je post vervolgens naar redactie@dagelijksestandaard.nl (met als onderwerp: ‘Voorwaardelijke Liefde’) Dan selecteren wij de 50 leukste posts. De 50 winnaars hoeven dan alleen nog maar te wachten tot Thierry hun boek persoonlijk op de post doet.

Doe jezelf een plezier en doe mee.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

9 reacties

 1. Two Ravens Black Kettle

  Chapeau !
  Wat heb ik genoten van Thierry toen ie onlangs de Vlaamse Gedanken-Gestapo op zijn nummer zetten.
  Laten we hopen dat Thierry goed beschermt gaat worden want de Haat-Media (in NL noemt de Haat-Media zichzelf Kwalitieks journalistiek) is wederom bezig een tweede Volkert te inspireren.
  Immers wie zou de nieuwe Adolf Hitler niet om zeep helpen als ie terug de tijd in kon.

  Helaas val ik af want ik weiger me zelf te prostitueren op Instagram, Facebook of Twitter.
  Het wordt wel steeds moeilijker (op heel wat sites moet je hedentendage Facebook heb wil je überhaupt reageren, zie ondermeer ThePostOnline) maar hou voorlopig nog stand.

  Desondanks
  May the Best Man/Woman win !

 2. Marija

  Ik kreeg vorige keer een gesigneerd exemplaar van u.
  Met interesse en plezier gelezen.
  Niets voor feministische flauwekul gezien.

 3. dark hole

  Iets voor Anne Fleur misschien 🙂 aangezien ze op zoek is naar een rechtse hulpverlenende man 🙂
  Wellicht kan hij haar helpen omdat ze emotioneel is blijven steken in haar bedplas-periode. Een verschijnsel dat er vaak voor zorgt dat ze op latere leeftijd gaan trollen via social media of anderzijds. Trouwens, over trollen gesproken….ik heb bij lezen hier en daar op deze site geconstateerd dat een aantal reageerders één of twee trollen hebben geïdentificeerd?
  De meest accurate wijze om met een trol om te gaan, aangezien ze emotioneel vastzitten in hun bedplas-periode, is door nooit rechtstreeks met of tegen ze te praten. De beste manier om ze op, in of uit de kast te krijgen is door zijdelings of indirect over hun te schrijven en daarbij dus ook nooit zijdelings of indirect te reageren op hetgeen ze schrijven.

  Ze missen daardoor de controle die ze zo graag willen zodat ze uiteindelijk, witheet geworden van frustratie met opnieuw natte lakens, uiteindelijk ontploffen en hun pc, laptop c.q. telefoon tegen de muur smijten. Hierdoor missen ze dan de uiteindelijke en enige reactie, namelijk….Oeps 🙂

  1. Sniper666

   @ dark hole

   Helder betoog m.b.t. de huistrollen. Bij deze hoop ik dat het DDS publiek uw trollen handleiding goed leest en overneemt. DON’T FEED THE TROLLS !!!

   De OPPERTROL is Kogelbert
   Onze HOLTROL is Guus Geluk

   Twee andere trollen zijn Beukman en Mees.

   1. nick

    Vele trollen zijn een en dezelfde! Ze veranderen van naam maar zijn al jaren hier actief! Negeren is het enige dat helpt!
    Je herkent ze aan de stijl en enorme hoeveelheid reacties, ze hebben een dagtaak hier.

    En ach, ze maken ook prima reacties los zo nu en dan! Altijd fijn om je hart nog eens te luchten en de werklijkheid en waarheid duidelijk te maken.
    Het zou idd prettig zijn ze te bannen vor het leven maar dat schijnt toch lastig te zijn. Ze komen iedere keer weer terug. Ze hebben ook geen eigen leven maar staan in dienst van….sneu wel…

    1. swetsnek

     tuurlijk kan dat wel kwestie van ipadres en aanverwante dingen

   2. dark hole

    @Sniper666

    Dank u voor het compliment en de pseudo’s van de bedoelde bedplassers oftewel trollen 🙂

  2. Ni28

   Uw trolbestrijding methode steun ik van harte, eigenlijk doe ik het al enige tijd zelf.

 4. Ni28

  zeker UITVERKOCHT door toedoen van trollen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.