Gewapende crimineel overvalt winkel. Dan laat de beveiligingscamera zien wat deze hond doet

Gewapende crimineel overvalt winkel. Dan laat de beveiligingscamera zien wat deze hond doet

Op deze hond had hij niet gerekend...

Het is de grootste angst van iedere winkelier: een gewapende overval. Deze winkelier in Manosque, Frankrijk, krijgt de schrik van zijn leven wanneer een gemaskerde overvaller met een pistool zijn tabakswinkeltje binnenstormt.

Net wanneer de eigenaar zijn winkel wil afsluiten, probeert een gewapende crimineel hem vast te houden terwijl hij buiten het vuilnis weggooit. De winkelier rent snel terug zijn winkel in, maar de overvaller volgt hem. Dan rent de winkelier achter de balie en laat zijn grote hond vrij. Dat is het keerpunt: de hond valt de overvaller direct aan, en slaagt er in om hem te ontwapenen! Samen met zijn baasje jaagt de dappere hond deze crimineel weg.

De beste vriend van de mens!

https://www.youtube.com/watch?v=3XFjjQUDaG4

 

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
winkels honden overvallen Held

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties