Geweldig: Amsterdamse verhuurster die Israëli's weigert per direct van Airbnb gesmeten

Geen categoriesep 30 2016, 19:00
Ze weigerde Israëlische gasten in haar grachtenpandje te accepteren. Nu zal ze daar nooit meer iemand ontvangen.
Deze Amsterdamse verhuurster - excuses, ex-verhuurster - zal zich wel twee keer bedenken voor ze zich weer anti-semitisch uit zal laten. Ene 'Maria' bood op de razendpopulaire verhuursite Airbnb haar appartement onlangs te huur aan, waar een stel Israëlische toeristen op reageerden. Toen deze dachten een slaapplaats gevonden te hebben in onze hoofdstad, kregen ze echter een schokkend bericht over hun reservering van Maria:
https://twitter.com/Rwinglefty/status/780778538165211136/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw
Jawel, je leest het goed: ze weigerde hen in haar huis, puur en alleen om het feit dat ze bij 'nationaliteit' Israelisch ingevuld hadden. Gelukkig kon er wel een uitzondering gemaakt worden, als de gasten in kwestie konden bewijzen dat ze zich aantoonbaar in hadden gezet als anti-Israëlactivisten. Maria is lid van de zogenaamde BDS-movement, een beweging die volgens het concept 'Boycot, Divest & Sanction' leeft, of tenminste probeert te leven. Hun redering: Israël is de duivel, en wij doen geen zaken met alles wat ook maar iets met 'de grote bezetter' te maken heeft. In de praktijk is dit lachwekkend onmogelijk, omdat de innovativiteit van dit volk zo ver reikt dat vrijwel geen enkel product 'Israëlvrij' te noemen is. Maar zoals we wel gewend zijn van dit soort jodenhaters, schromen ze geen enkele manier om het Joodse volk het enige wat ze ooit wilden af te nemen: een eigen land.
Nu heeft echter ook Maria een schokkend bericht ontvangen van Airbnb. Haar gastenselectie gaat tegen alle principes van het bedrijf in, en daarom is haar stulpje per direct van de site verwijderd. En dat is maar goed ook, want niemand hoort weg te komen met anti-semitisme, laat staan dat ze er geld mee verdienen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten